Prijava

Za kažnjavanje je najbolje novine, i to ne moraš ni da ga biješ novinama, možeš samo pored njega da tučeš, uplašiće ga zvuk.
Kad se ispiša i iskenja ODMAH POTOM mu njušku spusti do mokraće/izmeta i lupi ga novinama po guzici par puta lagano ili po podu pored i obavezno izgovaraj verbalne komande NE TO, FUJ TO, NE SMEŠ TO, NE SMEŠ PIŠKITI jer inače neće povezati to ne sa zabranom, ovako će mu NE ostati urezano kao JU NOVINE ZNAČI STRAŠNO NE SMEM. Kasnije kada se povežete znaće po tonu glasa šta mu je dozvoljeno, a nekada sam sa svojim kerovima znao i neverbalno da iskomuniciram, samo ga pogledam značajno i zna da mu je to zabranjeno ali to se vremenom stiče.
Ako je manji ker možeš ga naučiti i da sere i piša na novine, svaki put kada ga uhvatiš da se ispišao ista je procedura kao i gore samo ga još kanije odneseš na novine i jakim glasom kažeš TU SE PIŠKI/KAKI, najbolje kada ga uhvatiš da kaki da ga odneseš i objasniš mu da se isključivo na novine kaki.
Za 5 dana imaš savršenog kera.

За шетање кера и неимање деце бих увео тежак порез, па бих смањио белу кугу и количину гована по улицама.

Мушкарци неће да праве децу јер нема посла, жене неће да им се поремети струк, а сваки дан троше паре на нокте и фризуре, а шетају те овог, те оног кера... И после крив Вучић што нестајемо као народ...

предивно року

Vezao sam ga napolje, nema teorije u kući da bude
Ne mogu da se jebem da čistim za njim, a i pola dana najmanje nema nikog kući
Tnx na savetima i predlozima

Ovo što ti Skočko rekao

ali mu kupi i pelene za prvo vrijeme dok ne nauči, lakše da bačiš pelenu nego da pereš pod

Ovo što Skočko kaže, da, osim ako nije baš štene-štene onda se strpi par dana, ako je neki manji kupi ima kao pelene za kera, kao mačke što pesak imaju i tu ga nauči da obavlja nuždu.

Udri ga brate, ker se tako dresira, kad uradi nešto dobro- nagradiš ga, kad uradi loše- biješ ga. Taj šablon da primenjuješ kasnije i u braku

Super Kashof, sad će moći on da ti lajkuje definicije da ne moraš da praviš duple naloge.

https://i.ibb.co/0QQbFym/Screen-Shot-2018-12-10-at-20-03-48.png

Kashof pokazuje keru da je jedna velika 0 (rečima, NULA) kad ne obavi nuždu napolju nego unutra. (Nepoznat autor, KOLORIZOVANO, 2018.)

svaki put kada ga uhvatiš da se ispišao ista je procedura kao i gore samo ga još kanije odneseš na novine i jakim glasom kažeš TU SE PIŠKI/KAKI,

auh transfer

Шта не ваља с овим сликама у последње време...

Mora ti se link zavrsavati na .jpg ili koji je vec format slike da bi prikazao thumbnail

Košarka je za pičke, ja i moj ker sparingujemo
https://youtu.be/2nts0toUdsU

Debilni vlasnik, debilni ker jbg.