Ker debilni

1. Al hahah zamisli kolko tom dzukcu apsolutno nije nista jasno on je tu nesto dosao i sralo mu se jebiga ni ne sluti da obicno sranje nekome prouzrokuje ogromne poteskoce

2. Sasvim je ok tema, šta samo je umesto da je u naslovu stavio "Pomoć oko kera" ili tako nešto dao skechast naziv temi.

3. imam kera od juče

Ovo zvuci kao kad kineza pitaju "sta ima za rucak" xexe

4. Искењај се и ти на сред собе и кажи му: "Је л' видиш како је ружно мајмуне један?!"

5. Moraš da mu se nametneš kao alfa, jer oni pričaju jezikom čopora. Ako on pokenja u spavaćoj tvojoj neke brabonjke, ti moraš u dnevnoj kapitalca od 400 gr kao karađorđeva šnicla. Samo tako će te poštovati.

6. Sad sam došo kući izvadio kurac i ispišao se po njemu, može se reći da je sad pravi zlatni retriver ;)

7. Ali jeste zanimljivo kad pogledaš iz perspektive kera
    odjednom ulazi neki degenko, vodi me napolje i stoji, a ja se smrzo ko pička, sad me vraća unutra, ok sere mi se sada od hladnoće

8. Agilni druže, ti i bilo kakav humor ste jako daleko, stoga se suzdrži od komentara molim te <3

9. Okej :(

Podijum je tvoj.

10. Odgovorio bih ti kroz šalu ali ne smem sad :(

11. Nisam te valjda pokolebao?

12. Uvukao mi se strah u kosti sada, nisam dobar pod pritiskom :((

13. Uzmi tanak prut i sibaj ga svuda gde god ga dovatis. I na svakih par minuta uhvati ga za vrat i nabij mu njusku u govna sto je posrao dok ga sibas

14. не дирај цуку :(

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.