Prijava

Ispunjavate li svoju građansku dužnost? Ako je odgovor potvrdan, obrazložite svoj izbor. Ako ste apolitični, čestitam, ali samo ako obrazložite svoj stav (samo nemojte ono 'svi su isti', ni govno koje svaki dan ostavljate u wc šolji nije isto). Glasači izvršne vlasti STOP

https://i.imgur.com/aLgDyaIl.jpg

не гласам јербо сам из припиздинска за који прецедник није ни чуо и нама је много дојаја.

šta označava ova slika?

šta označava ova slika?

besmisao svih ratova

доље љево ГМО, зграда и Авијон БУШ дид ит, ови што јебу цуку прецтављају ХОТЕЛЕ које имаш свуда и радиш такве ствари, остало нзм .

Inace glasam, ali ne vjerujem da moj ili bilo ciji glas ce promjeniti bilo sta. Prvo, glasanje se moze namjestiti i niko od obicne raje ne moze nikad pouzdano znati i provjeriti da li je namjesteno ili nije. I drugo, ponude nam kurtu ili murtu, ko god da pobjedi radi za iste ljude i povlacice iste poteze. Svi kandidati koji bi mozda i stvarno promijenili nesto se nalaze obicno ili pri dnu liste ili ih ni nema na listi, i nikad nece ppbjediti, osim ako se stvari ne promijene drasticno na svjetskoj politickoj sceni

знаш како се каже: Није битно ко гласа, нег ко броји гласове. ето.

Plidu slika označava stanje u ex-Yu državama prije, tokom i poslije izbore.

знаш како се каже: Није битно ко гласа, нег ко броји гласове. ето.

A ko su ljudi koji broje glasove?

Не знам, питаћу Вучића, Тадића и Тому кад их видим.

а не масони броје сетих се ипак :))

Ti što 'broje glasove' ima ih na u svakoj državi na svijetu, čak i u Francuskoj, ali šta radimo mi da bi amortizovali to njihovo brojanje glasova?

Uvek glasam na izborima. Nijedne nisam propustio, koliko god bio gadljiv na ponudu, i uvek sam glasao za Demokratsku stranku. Sve češće se vodim onim užasnim rezonom glasanja za manje zlo, ali nisam jedini.

Glasam za građanske partije, Pzp dok je na nešto ličao i sad Demokrate. Pozitivnu sam preskočio jer su mi Darko i Azra bili izuzetno odvratni, Ranka K ne bih komentarisao kao ni njegov nakot tj novonastali SD. Nacionalne partije = govno, kao i prosrpska opozicija. Ako me Sd đe uhljebi drugačije ću pričati mada o politici razmisljam max 2 dana pred izbore.

ponekad izlazim na izbore

Izadjem, glasam, zasto da ne?

Smiješan mi je deo slike gde Grok'Grok drka na prikaz GTD-a u golfu dvojci, dok lancima vucara nije mi poznat autor.

I ovaj deo de reko bih Džonimir i Kashof se "igraju" sa Kashofovim kerom...

Takođe i ubiVeni Jan Skechutski isečenoga kurca koji je verovatno na pogrešan način prišao onoj stidljivoj

Ostali autori sa slike mi takođe nisu poznati :-/

nedostaje mi boris tadic

Glasam naravno, mada trenutno nemam neku opciju za koju sam siguran da ću joj dati glas.
Najverovatnije ću glasati za onoga ko ima najveću podršku, a protiv Vučića je, jer potpuno je svejedno ko će ga zameniti. Svaka opcija je bolja od SNS.