Takmičenje u BANOVANJU

1. Ok moze ali u sledecem kolu da dobijem galantnog pripadnika nezavisne republike kosovo obavezno

2. treba vas sve banovati ako pogledam kvalitet onoga sto izlazi sa ove teme

3. Банујте панинара на 14 дана. Сморио је

4. Večeras ću, tebra, imam probe sad...

COKULO, SMEŠAN SI, BIĆE TEBI BA DUM TRS KATE BUDEM OTRSIO!!

5. huhu smaragde, čiji si dupli?

6. Хегемонов тебра. Ти? Ај на колаче негде

7. Parada akutnog nubizma u temi

8. Ево га мики севиџ јебени хахахахах. Сад ће 15 порука у чекаоници за које никог не боли курац

9. dao sam ti slucajno + jbt.

aj ako neki moderator tu, obrisi mi ovaj plus da mu dam minus.

10. neka se zapise, da znate za konacni rezultat

11. Očajne su definicije realno

12. očajna je i tema, šta možeš da pišeš osim TRT, ŠKLJOC i slične gluposti. u sledećem kolu slobodna tema da ljudi sami biraju figuru.

13. pfffrrrrtttljtljtljtljtfffftrrrrrrt

zvuk koji nastaje kad vukajlijasi na silu pisu definicije

14. banujte se svi sad

15. Ajde Celt fali nam 4. Prijavi se. Nije valjda da zortaš od jednog dana bana?

16. mrzi me da smisljam forice koje se svedu na kraju na onaj vic glup - kad pandur padne u vodu hohoho

bolje pravite nesto zanimljivije tipa uvredi protivnika, ili sto kraca smislena definicija ili stavi bilo sta npr tema je kruska, des definises onomatopeju, definicije najveci transfer blama na svetu, plop i trt :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.