Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jeste se izmirili vas dvojica? Da skidam ban?
aj skidaj, kao što rekoh dobre sam volje danas
Iskreno baš smo se žustro posvadjali i ja sam odlučio da kažem kako on jebe koze, znam da ga to boli
Naš odnos je nepopravljiv, dodaj tamo još mesec dana
to je to, kašofe, puštaš mudašca po malo, ne daj da te gaze :)
:))))
Samo se vi zezajte. Kashov vracen si. Paninaro, sledeci put kad se budeš žalio na nekog, a to bude neopravdano tebe ću banovati.
Ozbiljna sam.
samo probaj ako smeš
Ne krivim te partizanka, meni paninaro da kaže da ga je neko uvredio takodje bih banovao bez provere, sve je u redu
Mlada, ja sam ti napisao tamo na komentarima...Kashof bacio gen.uvredu "Paniju umrla koza", Pani napisao "vređa mi ženu" što je ustvari bilo korektno duhovito i onda kao tražio ban. Msm bzvz, sprdali se obojica, ne znam čemu je bio banovan Kash...ali ok sada sve, spremam surovu defku da jebem Cokulinja :)
Jel ja to zaslužujem? Jel moje srce da se lomi?
Suze mi na oči teraš. ...
Jel hoćete moda koji ne može da zapamti ko je čiji dupli? Pa su mu svi jednaki? Ili ne?
Očekujem prolazak u prvom krugu
realno više bih voleo da mi je žena kurva ko profova nego da je mrtva. ti, partizanko, kao neko ko veruje u ljubav trebalo bi to da razumeš.
ali ok, vi ste moderatori, vi sve znate najbolje.
Ja u ljubav verujem pa sam ga zato i banovala jer ti je dirao zenu. Ali ti malko zloupotrebljavaš moju romantičnu dušu. Jel tako?
Evo sad se kashof povlači. A on je lepo učestvovao u takmičenju. Vidiš. Sad ja imam problem. Sad ću ja da zloupotrebim tvoju vitešku dušu i čojstvo da ga odgovoriš od toga. Pomozi mi.
Ne krivim te partizanka, meni paninaro da kaže da ga je neko uvredio takodje bih banovao bez provere, sve je u redu
ja sam uvek znala da si ti jedan divan čovek. I imaš za ovo od mene jedan poklon.
povlači se jer mu je definicija sranje hahahah
Kad će tvoja?
u nekom trenutku večeras. moram da utopim tugu u alkoholu prvo.
Partizanka odabrala si mi definiciju koju sam napisao kao autistični petnaestogodišnjak, nisam sig dal me zajebavaš trenutno ili ne i to me uznemirava jako