Добро јутро, Српска републико!

1. Видим ја да ће ова тема ускоро престићи ону црногорско-луторску. Пуно ми је срце

2. Зашто су Станари постали одвојена општина од Добоја? Тако је нешто јаче од годину чини ми се.

3. Ја сам на граници двије општине.

4. Могло би тако и Требиње да се подијели на западни и источни дио, свакако се очима не можемо. Па нек у једном дијелу влада СНСД, другом ПДП и сви задовољни.

5. Било је нешто око тога да ли ћемо у Станаре или Добој и ми се одлучили за Добој, да идемо ту на љекарске и те глупости, јер смо се навикли, а ионако одувјек смо ишли за било шта у Добој. Они, из истог села, који су чешће у Станарима били одлучили се за Станаре.

Ја сам свакако у Станарима био једва 10 пута за живота.

А зашто су се освојили? Има овог што брат Анархист каже. Полако су се израђивали, имају ватрогасце, полицију (ваљда), дом здравља итд. и тако хтјели су да се одвоје.
    А Обрену је свакако одговарало, јер сви ти гласови из Станара би тада ишли против њега и сигурно би изгубио изборе 2016. У сваком случају боли их пенис сада.

А да ли је то нека озбиљнија политика прича, искрено мене боли пенис, јер ме политика не занима толико. Мрзим је.

6. Ovaj u Teslicu se izvuce izgleda

7. Јесте. Извуче се.

8. Јутро Србадијо

9. овај за андрића баш маестрално урађен

10. Био је мурал и за легенде Добоја, али прекречили неки дебили.

11. ђеси бади јуначко кољено прца ли се шта

12. Ђеси Мулти српски јуначе... Ево нађе се понешто. Код тебе?

13. чекам да изађе шабану четрдесет дана па да могу муда да обријем

14. жене воле официре јбг

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.