Знам да се никад нисам везао када сам на задњем сједишту нити ћу икад. Знам када су код мене долазили рођаци из Србије, везали су се и када сам са њима ишао да им мало полажем како је у граду, говорили су да се вежем обавезно.
Чуо сам да се то мора и код нас, али никако се не осјећам добро, када сам једном пробао.
A jbg ne vidim razlog za bodove jer nevezanjem samo sebe ugrozavas, a ne saobracaj i sada neko nek jednom prekoraci brzinu i ne veze se 4 puta ponistava mu se vozacka jebote
Glavni, brate, mora to malo jače u Skušni, mora se mater osovat, ne može kulturno, pa vidi kako je Milorad Dodik salalahu alejhi ve selem postao to što je postao...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Једном сам бријао тукидида сврби страшно послије
ђеси бољо требињски соколе истина је то што збориш али ја сам се већ навикао на кратку фризуру мени би сад било чудно да пустим калабића опет
А сврби 7 дана.
ђеси мулти четниче угљевички, ја ипак преферирам дужу фризуру као они младићи из ретро порнића 70их
https://i.postimg.cc/9fZhtkCH/Screenshot-20190305-145250-crop-1249x576.jpg
Дет смајл.
Екипа мутнија од Дунава
https://youtu.be/p6UYPenalNc
hahahah UOPA
Како шутира овај Бакир футаљ као да има артритис у рукама
Inace braco napacena od sada i za pojas ide 1 kazneni bod
Ako
Јел казна и даље 100 марака?
Jeste
Знам да се никад нисам везао када сам на задњем сједишту нити ћу икад. Знам када су код мене долазили рођаци из Србије, везали су се и када сам са њима ишао да им мало полажем како је у граду, говорили су да се вежем обавезно.
Чуо сам да се то мора и код нас, али никако се не осјећам добро, када сам једном пробао.
Када сам напријед вежем се свакако.
A jbg ne vidim razlog za bodove jer nevezanjem samo sebe ugrozavas, a ne saobracaj i sada neko nek jednom prekoraci brzinu i ne veze se 4 puta ponistava mu se vozacka jebote
Држава хајдучија
Glavni, brate, mora to malo jače u Skušni, mora se mater osovat, ne može kulturno, pa vidi kako je Milorad Dodik salalahu alejhi ve selem postao to što je postao...
Oблачно јутро у селу моме.
Skočko, moja glava je ipak za dve noge. To što u kompletu djelujemo kao kamara ludaka, jbg