Добро јутро, Српска републико!

1. skoro sam negde procitao tezu da je milosevic ovom nagodbom sa tudjmanom prepustio (prodao) srpsku krajinu hrvatima što ima negde svoje utemeljenje jer ovde se priznala r srpska kao neizostavni deo bih a hrvati zaokruzili avnojevsku teritoriju

2. takoreći popušili ste jer niste dobili unitarnu državu, zapravo ste 50:50 sa jovorima. ALi pošto ste vi raja jarani onda nema problena

3. jbt bar bi mogli one nakaradne tablice da vam ukinu, proslo 30 godina bratke slatki, pliduu mora voza neku no name tablicu ko i jovor na svom pežou

4. Jeste pa da nam bušite gume kad dodjemo u Srbiju ili Hrvatsku sa tablama iz rs/fbih, neka nama ovih tablica, ovo su najbolje tablice za ove prostore

5. Jeste pa da nam bušite gume kad dodjemo u Srbiju

jes brate, rvackih tablica ovde koliko hoćeš niko nikog ne vredja niko nikom ne jebe mater

6. Ma neka bolje su ove, kad dodjem u srb misle “ evo naseg brata iz rsa” kad odem u hrv misle “evo brata iz širokog brijega”

7. ni meni ne smetaju neutralne table, to je najmanje bitna stvar u cijeloj priči, a što kaže Plidu ima nekad i praktičnih koristi.

8. brt ne radi se o tome, radi se da je proslo 30 dina i da bi plemena do sada trebala postanu toliko normalna da ne kmeče oko pišljivih oznaka gradova na tablicama

9. njima ne smeta eeeej zadovoljni u istoj državi hahaha

el ima jos ko to u jevropama da ne sme da se zna ko je iz kog sela

10. a jbga, kad smo cigani, i jedni i drugi i treći
    Meni ovako kul, mogu proć kroz cijelu Federaciju bez stresa. Npr. kad pičim u Trebinje.

11. razumem te, i ja bi u rvacku na more isao samo rentakarom i da imam spec lika koji ce umesto mene da izgovara kruh i juhica. Zato neidem jer nemam

12. a i bole me rac da idem tamo gde će neko da jede govna, ili ako već idem onda neka bude sračunato. Jok ajmo se praviti da ne postojimo da se ne bi neko naljutio i uporopastio nam godisnji lol

13. Jeste pa da nam bušite gume kad dodjemo u Srbiju ili Hrvatsku sa tablama iz rs/fbih, neka nama ovih tablica, ovo su najbolje tablice za ove prostore

Juče vozim po gradu, bila neka gužva pa auti idu polako. Jedan deo puta ispred mene lik sa HR ZG tablicama i šahovnicom (btw, kako je ta šahovnica legitimna na registraciji u EU?), taman kad prodjoh pored njega, eto pored mene na semaforu RKS sa malim logom Kosmeta.
    Kad sam se vraćao kući, opet HR ZG tablice. Možda je i onaj isti, ali eto desilo se.
    Do duše, kod nas sad Jezz festival, pa ima svega. Lako mož' nekog migranta da provučeš kao umetnika sa Kube.
    Elem, lično mislim da smo i mi u čabru što takve tablice mogu da ti voze pred nosom. Da mi ne smemo da ih čačkamo, al' lepše nekako da mislimo da smo mi ustvari najpametniji i najrazumniji pa eto nećemo.

14. Tako je Jovo, ne daj da nam tablice srecu kvare

15. ima to i kulturoloskih prednosti jer nema one seljanije ko je odakle i tako to. I na to se mislilo u dejtonu

16. eoga ovaj jovorov sto se bori protiv dodika i korupcije, izgleda imamo naslednika

https://pbs.twimg.com/media/GyeC4xfWgAAKhbZ?format=jpg&name=small

17. kada ćete kao i ja odrasti kao osobe do te mere da vas zaboli hofman za lokalnu (i šire) politiku? apsolutno me nije briga šta neki tamo dodik i šmit imaju da kažu, cepam svoje i boli me jaje. svakako nikad ne izlazim na izbore jer znam da su svi političari po definiciji govna i fino mi je u životu što ne trošim svoje mentalno zdravlje na debile birokratske. gledaj autora iznad, puko kao bomba.

18. haha snime jos jedan neutralac - individualac, tebra na takvima kao sto si ti i odradjuju posao...jer cilj jeste iskljuciti iz politike svakog ko bilo sta misli i neće da se prlja međ tom žgadijom - dok ti lagano srču pare od poreza koji neminovno plaćaš a istovremeno ti zadužuju i decu za 2-3 gen.

Ali zna snime lol

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.