Добро јутро, Српска републико!

1. bice to sve ok, sace na alasci putinela i trampaleo sve dogovorili oko dodea

ukidaju se sankcije bukv

2. ukratko dode je zavrsio karijeru na max, ostaje mu jos samo politicko prosjacenje kod zvalavog dok ovaj bude trajao

3. Plidu, je l' si srećan? :)
    Ja tu ne bih bio srećan jer je taj brod 49% broda na kome se ti nalaziš.
    Sad malo ozbiljnije. Lik se sklanja da bi došao neko ko nije procesuiran od strani suda BiH. Šta to dalje znači? Znači da odluke tog novog neće moći da ospori sud BiH na osnovu toga da ih je doneo neko ko je bio pod tužbom/kaznom. To dalje znači, da (osim ako i ovog ne proglase za nešto slično Viškoviću), moraće, na nivou BiH, da se prihvate i te odluke, koje neće baš da se svidjaju svima.
    Ja lično mislim da će Federacija da ide djonom (kao i do sada) i da pokušaju da kazne svakog ko pokuša bilo šta što im ne odgovara, a to, na žalost, vodi samo na jedan put.
    Što bi rek'o ravničarski štakor: 'poslušaj zato savet, što će ti čiča dati': gledaj neku Švedsku, Norvešku, Djermaniju što pre.

4. Šmit > Dodig (hrvat)

Dodikov djed je dolaskom u Derventu promijenio i prezime Dodig u Dodik, zatim i vjeru, prešavši u pravoslavlje kako bi ga lakše prihvatila nova srpska sredina, ispričao je prije 10 godina Petar Dodig iz Studenih Vrila kod Tomislavgrada novinarima "Slobodne Dalmacije".

5. A i tom Dodigu je neki predak bio Dodić, došao s Kosmeta, pa promijenio ime u Dodig, zatim i vjeru, da bi ga lakše prihvatili u novoj austrougarskoj sredini

6. Sretan sam pepsi naravno, trebqo bi i ti biti sretan sto su se tvoja braca oslobodila te političke pijavice ali ti si svakako indolentan i po pitanju studentskih protesta u svojoj zemlji pa sto bi se nesto zamarao oko bosanaca

7. A i tom Dodigu je neki predak bio Dodić, došao s Kosmeta, pa promijenio ime u Dodig, zatim i vjeru, da bi ga lakše prihvatili u novoj austrougarskoj sredini

ovako je išlo sig:

Dodik
    Dodig
    Dodić
    Dodilić
    Obilić

8. sad zvalavi vise nece moci na zvanicnom levelu da ugoscava dodimira

Tuyan sam

9. Ne brini, spremna je opozicija da se kurca napusi vuceli, tu ce ulogu oberucke prihvatiti. Niko ko za sad pretenduje na poziciju dodika u rsu nije bolji od njega, samo gori.

10. A i tom Dodigu je neki predak bio Dodić, došao s Kosmeta, pa promijenio ime u Dodig, zatim i vjeru, da bi ga lakše prihvatili u novoj austrougarskoj sredini

Realno da izgubi 20-ak kila i pusti one Klerk Gejbl švalerske brčiće - ista njuška kao Erdoan.
    Ili kebabdžija Enver iz downtown Oklanda, najbolji kebab u gradu, provereno.

11. Nije Rvat no je Toorchin.

12. predlažem referendumsko pitanje da bude:

ja mile dodik sam tvoj vječiti presednik

DA NE

13. Da, dok te mi ne smjenimo na izborima.

14. Kakav Šmit, kakvi bakrači.

15. jovore u rezervatu vlast dovodi i menja onaj ko je i postavlja. Ne pitaš se tu ništa, izbori su ti čisto da potvrdiš već projektovanu realnost.

16. Pa vidjećemo i to. Onda kad prestane da dolazi u palatu predsjednika i vrši dužnosti, onda je pao. Do tad nije.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.