Добро јутро, Српска републико!

1. i ko to može uradi, vlada rasformirana, dodik nelegitiman...ko da raspise referendum...ova raga da je nečemu vredela trebala je to za mandata...ovako samo prdenje u čabar, diletantizam klasični

2. Čuj ko, pa Predsjednik Republike Srpske.

3. nije ledzit, doveden je na vlast u okviru dejtonskog sporazuma da bude precednik entiteta rs.

entitet > r srpska

Gubite vreme i energiju bukv

4. trebo je bukv za mandata da napravi referendum o ocepljenju to bi bilo nešto, ovo je klasično palamuđenje proći će kao bos po trnju

5. Nije on doveden, nego ga je Biljana Plavšić postavila za premijera 1998.
    A ona se tad podžapala sa SDS-om zbog korupcije i napravila svoju neku stranku. Ali je njega stavila za mandatara, iako je njegova stranka tad imala samo 2 poslanika.
    Bio je tad ozbiljan cirkus, podijelila nam se država na 2 dijela. Jedva smo se iščupali.
    https://en.wikipedia.org/wiki/1997%E2%80%931998_crisis_in_Republika_Srpska

6. ajde ne jedi govna imao je podrsku zapada, srao o genocidu i kojecemu

nemoj mene smaras ovde jepse

7. cak i ti jedes ta govna oko genocida, nista gore od smutljivih prekodrinaca koji u žvali vide razvojnu sansu

8. imati podršku zapada nije isto što i biti doveden od strane zapada.
    Imao je i DOS podršku Zapada, ali je suštninski domaći proizvod kao i on što je. A i narodu je Slobe bilo preko glave.

Suština priče je da je na tim izborima 1997. pobijedila koalicija kojoj je on pripadao. Tu je ipak narod glasao.

9. Стејт департмент Сједињених Држава такође је оптужио тврдолинијаше босанских Срба да су организовали „други покушај пуча“ против Плавшићеве

ovde ti sve rečeno o plavsic i dodiku

Један полицајац је упуцан док су НАТО трупе спречавале преко 50 аутобуса пуних Караџићевих присталица да стигну на скуп у Бањалуци

Suštinski srpska je crkla u dejtonu a onda ovde

10. imati podršku zapada nije isto što i biti doveden od strane zapada.

hahahahah, jeste, u praksi na terenu dobija onaj drugi negativan lik lol

11. neka te, i treba da te jebe dodikova retardirana korupcionaska politika. Da su balkanoidi nekog kurca sazreli ne bi nas jebo ko kako oce i gde oce. Ostalo je samo kmecanje u ranku za slobelixom

12. Po meni je glupo formirati politički stav na osnovu toga da li je neko korumpiran.
    To prosto ide uz političare, ne samo kod nas već širom svijeta.

Poenta je da su u tome svi slični.
    To je relevantan faktor samo ako je neko daleko veća lopina od prosjeka. Onda to postaje bitno. Dok god je "standardna" lopina, to je nebitno.

Ono što je bitno, je kako kotira u drugim stvarima, kakvu politiku vodi, za šta se zalaže, kakve ima iza sebe rezultate, itd.

P.S. Ne kažem ovo za korupciju da bi ih pravdao. Kažem to zato što smatram da je to jedna od karakteristika po kojoj su svi političari vrlo slični.
    A ti kad biraš biraš po onim stvarima u kojima se razlikuju.

13. aha, i kakvu politiku vodi dodik?

do juce si drko na onog slepca stanivukovica zbog antikorupcijskog delovanja protiv dodika danas dodik krade u random levelu sve je ok. Glupi ste jbg čim vas lera takav mejmun

14. da nemate takve poluisprazne glovice dodik bi politicki umro davni dana, al jok, još i žvalu podržavate jer se ljubi sa dodigom. Obojica još samo žive u primitivnim glovicama wanabe srblja

15. dodik: napravicu referendum pobedicu ih sve

jovori: https://x.com/i/status/1958190029034897688

16. Stanivukovic: "Moj stav je da se neću kandidovati. Sve ankete pokazuju da uz (Milorada) Dodika imam najveći rejting. On se ne može kandidovati, što znači da imam najveće šanse za pobedu", rekao je Stanivuković novinarima posle sednice Predsedništva PDP-a.

Potom je ocenio da je Republici Srpskoj potreban zakon o predsedniku republike, najavljujući da će PDP predložiti zakon, kojim bi se, kako je naveo, jasno definisalo ko će obavljati funkciju predsednika kada je predsednik republike sprečen da obavlja svoju dužnost.

Milorad Dodik upitao je danas gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića "dokle će biti poltron najgore vrste koji se svakodnevno dodvorava Sarajevu, a optužuje Republiku Srpsku".

+1 za stanivukovica

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.