U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dobro Jova...tu smo neđe. Jedino što možda imam dosta info iz prve ruke što bi reklo.
Znam i dosta stvari koje se mogu promijeniti a vala, i kako se mogu promijeniti, ali ima jedna začkoljica. Svaka vlast koja zaista počne mijenjati stvari platiće to politički na prvim sljedećim izborima jer mi kao narod (mislim tu na sve u BIH) nismo spremni na pozitivne promjene, jer su one bolne. Svaka vlast nažalost teži opstanku, i često ne bira način za prikupljanje glasova. Takvi principi neminovno guraju u populizam koji sigurno vodi neracionalnom trošenju javnih ograničenih resursa i koji često promoviše pogrešne socijalne i bilo koje druge politike - tipa kad u po ničega i bez potrebe počneš dijeliti nešto građanima ili organizuješ vojnu paradu i potrošiš na to par miliona evra. Takve stvari otvaraju vrata korupciji širom zemlje na svim nivoima vlasti. To naizgled i nije mnogo, ali zrno po zrno i eto budžetske rupe.
u dubrovačkoj republici mandat je trajao mesec dva dana al demokratija
samo kaem
Čemu ova shumska tema?
Negde sam pročitao da je Dubrovačka Republika prva priznala SAD
Sutra će da kenjate u Veterniku kako ste ugnjetavani
Neće, masovno se dovodi domicilna srpsko-romska-bensoš ćacad odkojekuda dok veternik mudro ćuti ili bivaju kotrolori i branitelji neblokaderskih Serba. Najčešće za pare.
Ojca ojca
al kati dodik presednik neki tamo žvala koji te ne jebe na dnevnoj bazi imaš lufta da ga vidis kao spasitelja.
Mi smo u kurcu bosna/srpska 10-20 dina iza to je sve sto imam kaem
ovo sam formirao bukv na jovorovim stavovima, bili protesti tamo u bl u vezi ove situacije dvaput, kurca nisu mrdnuli tamo niko. Bol u kurcu nego samo stav sta srbija i sta se moze dobit. A kace dodje u srb sve hijenice. Gore od milogoraca stidite se
što napisa onda
https://vukajlija.com/pretraga/izraz?q=milegorac
Glavnurda i Jovo prde na šaljivom sajtu. tries god od genocida, murš brrrrre
dalibor presaugovo
Dalibore, čuvaj droge za petka
ni pliduu se vise ne prima kamu prdis po srebrenici jok ce jovori kmeče na genocidasenje
bolje da smo onda ubili jednu srebernicu nego danas možda dvije...koji bi to genecid bio
pa i nije bas ubijena, ćivi progresivno, vece je pitanje zasto je bratunac ubijen
Nemoj zbog Dalibora....prisješće mu namaz od avokada i kurkume na heljdinom dvopeku
#leave people koji izgledaju kao filip cukanovic a mirishu na lauru koveshi alone
Cara voli medjede
Voliš i ti, ali i ne znaš kome pušiš
hrkljuš