Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
u svakom datom momentu koveshibor u elementu, u svakom datom.... ta na na
Caro i Jovore, kako komentarisete ovo sto je dodik povukao one zakone;
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nsrs-ponistio-neustavne-zakone-o-zabrani-djelovanja-institucija-bih/251018125
Amerikanci skinuli sankcije nekim njegovim saradnicima, da li ce i njemu ?
Ne
saće brat orban to da sredi kade trampaleo dodje u pestu nista nije slucajno
https://www.klix.ba/vijesti/regija/vulin-se-razocarao-zbog-povlacenja-neustavnih-zakljucaka-nsrs-ukus-poraza-zadugo-nece-nestati/251019114
Eo vulin mi je odgovorio
kakva je ovo bre vulinova fotka u mitajmu nadogradio kilo dva kose min okad nas vodi u briksa
S E N A T O R
E
N
A
T
O
R
u što senator lebe mekani
Lp iz Osijeka.
smeshi ti se smeshi dalibor kiszgecy
Prodade nas Dodik...džaba memorije što je Jova pisao....žao mi i njegovih prstiju.
Neće glavni šiptar dati Srpsku zapamtite ovaj post pičke
Sta on ima da daje i ne daje, pita se koliko ovaj moj kurac obrezani
Zvala je najveci politicar na balkanu hteo to neko da prizna ili ne
Lol Cara KI udbaška jasla
nemaš jače ime na balkanu od žvale to je def. Ko da mu parira dodik, plenkovic, abazovic i ostali briselski aparatčici lol
Pa zavisi šta podrazumevaš pod najveći političar. Kolko vidim u tvoj glovi su to orban i putinela. sed bat čru. Valjda je dobar onaj političar koji pusti svoj narod da živi, ono... Jače ime? Lol
koveshibore pa koja budala jos pusta narod da zivi, valda narod zivi onako kako mu se kaze a da ga pri tome dovedes u definitivnu fazu zablude da pomisli kako je taj izbor autenticno njegov
nego de ti meni reci koji je to narod pusten da ćivi slobodno od strane političara?
sublimirana ispala sve si reko ovim: "pusti SVOJ narod"
Hahah kako sam cacnuo caru da se otkrije da je botina, dovoljno je da samo neko iz drugog naroda iskritikuje njegovog precednika.
Caro, onaj tvoj dodik sto se zajedno s orbanom bori protiv zlih sorosevaca, danas ugostio pajsad BRATA od netanjahua hahah to je to crpcko gostoprimstvo, nije nikako uvlačenje u pakšu zapadnjacima