Добро јутро, Српска републико!

1. Pogledah...to je u principu tako, i tako razmišljaju...kad bi krenulo sranje, sve bi nas pobili, a Dodik i svita bi nagulili negdje

2. Ne bi, vratila bi se ekipa iz ćacilenda u prve redove. Dodik vas toliko razvali a vi kmečite na neke bosanske ćacijevce

3. Skoro su i ustašoidi urlikali u podgorici. Nikog ne boli kurac za navijacke nebuloze

4. E moj brale....već jednom sve izgorjelo i minirano...sad kad bi krenulo sranje....ne bio ni čekao da neko dođe...sam bi to napravio

5. Nema vise rata medj balkanoidima, moze samo za kokainskog i švaba da ratujemo

6. Usao sam ovdje zbog ace lukasa i orica haha, inace sam u nekim obavezama pa ne stizem da blejim ovde i na pajsad REDDITU

7. Ћао Плиду профиесионални завршавачу нечега по граду, скупљаш ли Брејнрот сличице?

8. Ај подијели нешто са нама са редита, немој си кукавица, шта има, иман еких емогрл алт готх тим бартон јуниврз риба??!

9. Pepsi druye, meni je fascinantno da neko ocekuje da srpski navijaci budu docekani aplauzima u pajsad BOSNI. Previše je krvi proliveno ovdje među nama, crnogorce smo dočekali super u zenici, one fore bile burek sa sirom, ali brt u gradu koji je bio pod opsadom od srpskih snaga nije za ocekivati da navijaci budu docekani s aman gostoprimstvom iako sam strogo protiv bilo kakvih skandiranja bilo kome a posebno na domacem terenu. Uostalom, vecinom su to huligani a dobro znamo kako su srpski huligani docekali bosance koji su dosli samo da podrze BiH 2005

10. Такое, треба се убијамо, да нас буде што мање.

11. Vi vrlo lako zaboravljate sve sto vasi navijaci skandiraju a odmah se upecate na nesto sto je upuceno vama. 2005 ste zasipali kamenicama i bakljama sa svih strana šaku navijaca, a sad se svi uskomešali jer je neko zvizdao himnu, jos su se pritom brze-bolje svi odgradili od toga jer normalan narod ne podrzava to

12. A da ne pricam kako nikakvih incidenata u vidu sukoba nije bilo i nadam se da toga nece ni biti, bez obzira ko igrao, šaka huligana može napraviti svakakva sranja ali nemojmo generalizovati, igraju se domace lige među klubovima iz oba entiteta pa su sukobi opet svedeni na minimum, nije to sve tako kako se prezentuje

13. Добро Плиду и остали искулирајте са хејтом међу навијачима на небитним квалификационим утакмицама у КОШАРЦИ, који вам је, као Блиц и Курир сте.

14. Aca siptar moze da naruci to u sali sto je bilo kad god oce

Sad je i po hrvackama isto bilo sranja, udbasi rado pomazu jedni drugima

15. Inace vidim plidua jopet vratili na sezonski posao

mali od palube hehe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.