Prijava

Постављајте смијешне термине настале од стране вукајлијаша. Сваки пут добијем “трансфер блама” кад чујем израз трансфер блама. И откуд толико помињање израза “даун”? Од које будале је то почело?

Nisu ti izrazi nastali na Vukajliji, samo se koriste ovde dosta

Па израз даунов синдром наравски није настао овдје. Само, кад си икога на улици чуо да вријеђа некога говорећи му да је даун?

Zato što je ovo internet

Ako nisi bio tamo nisi ni mogao da pocinis krivicno delo, samo to treba da znas

patrik, ololo, krateŽ (sa velikim ž ga ja zamišljam dok se izgovara), pils plus, kobjasn!, medator.

и крст(у смислу плуса)

Срећна Нова година Меća. И ове године мало више да спаваш и да нам будеш радостан.

O, ne hvali meni radosti nego ste vi govna. I hvala na ponovljenoj čestitci. Ja nešto ne mogu da se upravljam prema datumima, oni su tu nama da koriste a ne da naše poimanje sreće i blagorodnosti zavisi od par njih godišnje, a 365 ih je u godini. Djeluje mi kao ono: Želiš da budeš srećan? Budi. :uz dodatak: - Ali sačekaj Bajram. Ili Božić. Ligu šampiona. Ili 1. maj.

Meša, nedostaje ti "fali" umjesto "hvali". Sr.n.g. i živio još toliko

ајој преврће ми се нешто по стомаку кад читам ове речи

DEFKA
E
F
K
A

I ovo pisanje pod pravim uglom.

С Т Р И Ц
Т
Р
И
Ц

sve sto je reme pisao

Djeluje mi kao ono: Želiš da budeš srećan? Budi. :uz dodatak: - Ali sačekaj Bajram. Ili Božić. Ligu šampiona. Ili 1. maj.

Не говори се то баш без везе. Имаш пун курац људи који су хроничног расположења као покисли мишеви кроз цијелу годину осим кад је неки битан датум. Није ми до живота, понекад и помислим да се убијем, али хееј Божић је данас, послије тога Дан републике па дочек Српске Нове с Микијем. Биће и нека згодна слава ускоро тако да имам разлога за радост. Увијек ми је била занимљива та реакциона формација, обично су најдепресивнији ти људи који држе до датума.

DODJI KER MALI KER - umotvorina najmanje duhovitog lika severne hemisfere

izvuci se- moždana izdrkotina ne pamtim vise koga.