Obistinjuje se moja teza da NIKADA, ali NIKADA nećeš igrati na all staru. Ove godine dozivljavaš sweep u prvom kolu PO. I više PO neces videti u životu
Ljudi. Jedan prosečan tromi centar koji eto ima malo jače oko za assist. Za dve godine gledate ga kako moli za garbage time u Šarlotu nekom. Ili u D-ligi. Jer će svi da ga provale
Kad ga pre stavi ko avatar jebote haha
Odmah sam skinuo, jer će ti možda obrisati komentar. Hristos se rodi, Bohore
VIDI GA BOHOR MALI BOHOR DE SI BOHORE
Vaistinu se rodi. Neće ga obrisati
Udarili na dete....cccc....zarobljeno u telu centra....ali za Gokua ekstra fazonhahahh
rip legendo
td ole
Jokić=SNS
tek sad vidim da je ovo zapata....čoveče, tebe su uspeli da izjebu likovi iz dnevnjaka
Kakve to ima veze s Jokićem lolo
vucic poklonio jokica putinu
Obistinjuje se moja teza da NIKADA, ali NIKADA nećeš igrati na all staru. Ove godine dozivljavaš sweep u prvom kolu PO. I više PO neces videti u životu
Jokic picka pederska nikad nece imati muda da sutne za pobedu kao Dzimi Batler ili da drzi tim kao Harden picka somborska mlohava
Sinoć 0% slobodna bacanja. I to da bude All star. Nemojte
hahahhaah propao ti je taj sarkazam, mozda je i za all star nekako, ali kanditat za mvp-a ahahahahahaha udaljen 17 svetlosnih godina za to
Ljudi. Jedan prosečan tromi centar koji eto ima malo jače oko za assist. Za dve godine gledate ga kako moli za garbage time u Šarlotu nekom. Ili u D-ligi. Jer će svi da ga provale
гарбаге тиме какви су ти то англицизми цркни еси ти нека јелена ђоковић као заборавијо си србски не разумем доиста
Evo na srpskom da ti kažem da mi ga izbalaš
што си увређивач толики све ти смета :(
Prejeo sam se za rucak pa sam nervozan :((