Lica koja izazivaju zelju za gazenjem po lobanji i uspostavljanjem dominacije

1. Али прва објава на теми - Дража Петровић.

2. Trazi mi da se uclanim u ovu umbro grupu

Sta je to neka sekta neki tajni postovi

3. Ај галантни дај неки СС са групе

4. Mrzi me s telefona da radim upload
    Inace vucko odlicnu reklamu dao republici srpskoj, dugo ce osecati benefite preko drine haha

5. ja za džindžića glasam.

6. Nemoj tako Caro, nije lepo prema deci koja su ometena u razvoju.

7. Имајте на уму, да кад је секс у питању, овај ђембели јебе најбоље цупике..
    И живи боље од ТИТА..

8. Мене овај лик да води у било чему извршио би ритуално самоубиство

9. Хахаха, драго ми је што је живот овог фактарда завршен овим самоубилачкин наступима.

10. Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.

11. Cara™ juče
    a jbt retarda

https://x.com/i/status/1900291825098707246

Због тог ретарда морам да мењам личне податке и место пребивалишта..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.