Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma crnogorci su isto dvolicni. Kad bi imali neki spor sa nekom drugom drzavom, odmah bi kukali srbima. A kad bi imali problem sa srbima, okrenuli bi se svim drugim iako su zapravo najsrpskiji narod od svih samostalnih
kud sam ih i pomenuo.najbolji su.svi su najbolji.i bosanci i hercegovci i bosnjaci i crnogorci i krajisnici i srbi i vojvodjani i kosovari.
svi samo zele mir i ljubav.
edit:zaobravio sam hrvate i makedonce.i oni su naravno najbolji
Slazem se.
najbolji su rusini i vlasi, i goranci
Meni su svo troje misterija,nikada nisam upoznao nikoga od njih :) Niti znam sta o njima osim o Vlaskim magijama i slicno.
https://i.imgur.com/95hfVg6.png
Hahaha jel ti se ovo javilo neko makedonsko devojce
Maestro, jel i dalje hoćeš da se ženiš
Zakleti sam nezenja od juce
Ahhaha maestro ne dozvoli jedam radijator da ti unistava srecu
Hahahaha
maestro neš jebati