Kakav debilizam od teme jebote
https://www.youtube.com/watch?v=KSnOvN6xEZA
Samo sluze da uvedu diktaturu, paranoju i strah. Da se narod ne buni oko pravih problema.
Živa istina, mater mu jebeš, kolki god da je Maestro ispao kreten ne može da prestigne Tilma, za tri života...
А шта је Тилмо урадио, молићу лијепо? Не знам ни за један његов преступ осим чињенице да је патолошки лажов и хвалисавац.
Ti sad zasigurno nisi pravi i prvi Bolja
Па добро, рекао сам одавно да нисам. Само ме, кажем, интересује шта је Ћилмо толико згријешио па да се меће у исти кош са Мајстром.
A ne bi ja Maestra nikad vređao mećući ga u isti koš s Ćilmom, čika Buljo...
Јеси ти мало успорен или шта је у питању? Реко шта је Тилмо згријешио па је већи кретен од Мајстра?
Hahaha pa jebote...nije to jedna stvar, nego celo njegovo delovanje ovde, čovek je prenaporan.
EDIT: Ups, vidim da je banovan. xd
Evo sad ću da ti otkucam malo duži post Banovani su tako da nije pristojno o njima pričati na takav način
Pa to...zato sam i ukočio.
То као нешто о мртвима све најбоље. Докад да нас ове социјалне конвенције коче у процесу изразажавања слободног мишљења
To je domaće vaspitanje
Кад видим Тилмоа како слатко лаже мени све нешто топло око срца
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Kakav debilizam od teme jebote
https://www.youtube.com/watch?v=KSnOvN6xEZA
Samo sluze da uvedu diktaturu, paranoju i strah. Da se narod ne buni oko pravih problema.
Živa istina, mater mu jebeš, kolki god da je Maestro ispao kreten ne može da prestigne Tilma, za tri života...
А шта је Тилмо урадио, молићу лијепо? Не знам ни за један његов преступ осим чињенице да је патолошки лажов и хвалисавац.
Ti sad zasigurno nisi pravi i prvi Bolja
Па добро, рекао сам одавно да нисам. Само ме, кажем, интересује шта је Ћилмо толико згријешио па да се меће у исти кош са Мајстром.
A ne bi ja Maestra nikad vređao mećući ga u isti koš s Ćilmom, čika Buljo...
Јеси ти мало успорен или шта је у питању? Реко шта је Тилмо згријешио па је већи кретен од Мајстра?
Hahaha pa jebote...nije to jedna stvar, nego celo njegovo delovanje ovde, čovek je prenaporan.
EDIT: Ups, vidim da je banovan. xd
Evo sad ću da ti otkucam malo duži post
Banovani su tako da nije pristojno o njima pričati na takav način
Pa to...zato sam i ukočio.
То као нешто о мртвима све најбоље. Докад да нас ове социјалне конвенције коче у процесу изразажавања слободног мишљења
To je domaće vaspitanje
Кад видим Тилмоа како слатко лаже мени све нешто топло око срца