Vukachess.com *prijave za turnir*

1. Прије него ово почне, морам да ве упозорим. Наиме, три пута сам побијеђивао на општинском такмичењу шаха у Билећи!

2. Gde li je onaj sto sam igrao na proslom turniru sa njim, da vidim da li sam ga jaci sad :)

3. Ja samo da napomenem da mogu samo uveče, ili u koje vreme samo da je posle 15h, jer sam stalno prva smena, pa nisam u mogućnosti da igram pre podne.
    Hvala lepo!
    Zhajk ume - Zhajk zna!

4. koji je format, liga, kup, elo nekako?

5. ja sam mislio nesto drugacije, al mi se sad nesto ne uklapa

6. ma daj da igramo kao prosli put i aupizdumaterinu

7. Стави те термине некад увече. Вјерујем да би свима највише одговарало око 20h рецимо.

8. recimo 4 grupe po 3, svako sa svakim igra dve, prva dvojica po bodovima idu u 1/8 finala ili samo prvi u 1/4 i tu na ispadanje

9. ako se dovoljno zaneses mozes ga zoves liga sampiona

10. Moze, svidja mi se to. Samo da nadjem gde se prave one tabele i sve je spremno

11. Dajete neki sajt za tabele ovo sve nesto drljavo.
    https://challonge.com/m3m12rf0

12. u 00:00h ce poceti turnir ako bog da

13. ono kad amater hoce da organizuje turnir, seronja

14. napravio si ovu foru sto pomenuh gore?

15. valjda jeste. oces ti dam sifru i nik od ovog da isproveravas cas da l je dobro?

16. ma jok, popunjavaj samo kako ide

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.