- М♦
Jbg ljudi, od malih nogu nas lažu, pokušavaju da naprave degenerike od nas, ali život te kasnije sam nauči istini.
Vrediš onoliko koliko si knjiga pročitao / koliko jezika govoriš >>> WRONG
Vrediš ukoliko izlaziš iz ispoliranog crnog bmw-a u markiranoj garderobi i pristojno izgledaš. Što bolji auto garderoba i izgled to je tvoja vrednost veća.
- b
jel tebi fali pola mozga?
- DP
Pa pazi maestro znam makar 10 osoba koje imaju dobar auto i dobro se oblače a ne bi im poverio nacrtanu ovcu. Nit su nešto zanimljivi za druženje.
- М♦
Da razložimo na činioce:
Čitanje zahteva: umeće te veštine koja se savladava sa 7 godina. Sedenje na dupetu ili ležanje. Dovoljno zaludnosti, pardon, slobodnog vremena. Knjige, koje su dostupne u bibliotekama za vrlo jeftine članarine.
Bmw zahteva: dosta rada, truda, odricanja. Umeće neke mnogo komplikovanije veštine. Mnogo vremena dok se dodje do tih para.
Zapravo, ispada da svako ko je pismen može da se bavi čitanjem. A skupe aute i garderobu nema baš svako. Hmmm, ne govori li to sledeće:
Bmw > čitanje knjiga
- М♦Pa pazi maestro znam makar 10 osoba koje imaju dobar auto i dobro se oblače a ne bi im poverio nacrtanu ovcu. Nit su nešto zanimljivi za druženje.
Mozda nemam dobar auto ili skupu garderobu ali sam dobar ovako za druženje. Ludak u pozitivnom smislu hehe tako svi kažu. Jesi čitala ti Hamsuna? Hej stani kuda si krenula?
- М♦
Ahhaha jaguar glupi, ne znam ko vozi to sranje uopste
- DP
Nisi me razumeo...
- DP
Al nije ni vazno...
- banovan

Нит је куја окотила курјака, нит је Туркиња родила јунака.
- banovan

*Чаша меда увијек иде са чашом жучи*
- П.П. Његош 
Kad je počeo ovaj trend nadrealnog kurčenja imovinom na sajtu? Jedno vreme sam mislio da je to opšteg trolovanja u duhu one teme, ali se ispostavlja da je stvarno bitno pokazati na Vukajliji da zarađuješ pare u inozemstvu kao plavi okovratnik. Agresivno pokazivanje izlaska iz gotovo apsolutnog siromašta bauštelom je pokazatelj da je to isto siromaštvo ostavilo traga na moralno biće. Inače, jeziv je broj ljudi u Srbiji koji će prihvatiti paštetu šest dana u nedelji zarad auta koji će da vozi pet puta godišnje i ajfona desetke, i čovek sa takvim mentalitetom će biti sirotinja dok je živ.
- DP
Ne treba ništa odavati o sebi na vukajliji.

Nije poceo trend,maestro nas trigeruje malo,malo mozda I ne vise je tesko reci obzirom na sve od njega. Nznm otkud bmw heh mogu za 7k evra da kupim neku peticu 2006 godiste sa 300k km al da bude nalickana I lovim picetinu iz srednje frizerske u sapcu kapiram da pali.
Da bi stecenu lovu mogao da potrosis sa stilom I da ne izgledas kao turcin iz predgradja beca sa patika cipelama moras malo I knjige da citas.