Prijava

Jbg ljudi, od malih nogu nas lažu, pokušavaju da naprave degenerike od nas, ali život te kasnije sam nauči istini.

Vrediš onoliko koliko si knjiga pročitao / koliko jezika govoriš >>> WRONG

Vrediš ukoliko izlaziš iz ispoliranog crnog bmw-a u markiranoj garderobi i pristojno izgledaš. Što bolji auto garderoba i izgled to je tvoja vrednost veća.

jel tebi fali pola mozga?

Pa pazi maestro znam makar 10 osoba koje imaju dobar auto i dobro se oblače a ne bi im poverio nacrtanu ovcu. Nit su nešto zanimljivi za druženje.

zasto se uvek BMW uzima kao neka R E F E R E N C A

ko stvarno ima para vozice J A G U A R ili P O R S H E

Da razložimo na činioce:

Čitanje zahteva: umeće te veštine koja se savladava sa 7 godina. Sedenje na dupetu ili ležanje. Dovoljno zaludnosti, pardon, slobodnog vremena. Knjige, koje su dostupne u bibliotekama za vrlo jeftine članarine.

Bmw zahteva: dosta rada, truda, odricanja. Umeće neke mnogo komplikovanije veštine. Mnogo vremena dok se dodje do tih para.

Zapravo, ispada da svako ko je pismen može da se bavi čitanjem. A skupe aute i garderobu nema baš svako. Hmmm, ne govori li to sledeće:

Bmw > čitanje knjiga

dajte onaj video gde neki beogradski dzebalebarosi pokazuju autfite od stotine i hiljade eura i neke narukvice od par hiljada evra i marame od 400e, hahah ti su bas onako vredni divljenja

J A G U A R ili P O R S H E

Da si citao knjige mozda ne bi kacio kurac na sajtu I imao blamove veka ko zna

Pa pazi maestro znam makar 10 osoba koje imaju dobar auto i dobro se oblače a ne bi im poverio nacrtanu ovcu. Nit su nešto zanimljivi za druženje.

Mozda nemam dobar auto ili skupu garderobu ali sam dobar ovako za druženje. Ludak u pozitivnom smislu hehe tako svi kažu. Jesi čitala ti Hamsuna? Hej stani kuda si krenula?

Ahhaha jaguar glupi, ne znam ko vozi to sranje uopste

једва чекам да се вратим кући и купим бенвеа

J A G U A R
bukvalno samo S M E K E R moze voziti ova kola

ko nije onda mora da ide na neke sigurice tipa bmw, mecka, audi

Нит је куја окотила курјака, нит је Туркиња родила јунака.

Чаша меда увијек иде са чашом жучи
- П.П. Његош

Kad je počeo ovaj trend nadrealnog kurčenja imovinom na sajtu? Jedno vreme sam mislio da je to opšteg trolovanja u duhu one teme, ali se ispostavlja da je stvarno bitno pokazati na Vukajliji da zarađuješ pare u inozemstvu kao plavi okovratnik. Agresivno pokazivanje izlaska iz gotovo apsolutnog siromašta bauštelom je pokazatelj da je to isto siromaštvo ostavilo traga na moralno biće. Inače, jeziv je broj ljudi u Srbiji koji će prihvatiti paštetu šest dana u nedelji zarad auta koji će da vozi pet puta godišnje i ajfona desetke, i čovek sa takvim mentalitetom će biti sirotinja dok je živ.

Ne treba ništa odavati o sebi na vukajliji.

Nije poceo trend,maestro nas trigeruje malo,malo mozda I ne vise je tesko reci obzirom na sve od njega. Nznm otkud bmw heh mogu za 7k evra da kupim neku peticu 2006 godiste sa 300k km al da bude nalickana I lovim picetinu iz srednje frizerske u sapcu kapiram da pali.
Da bi stecenu lovu mogao da potrosis sa stilom I da ne izgledas kao turcin iz predgradja beca sa patika cipelama moras malo I knjige da citas.