Prijava

Poenta moje price svi smo drugačiji i druge stvari nas ispunjavaju

Samo nas boje dijele

zap, da ti sad neko da 1 000 000e, sta bi uradio sa svakim evrom?

Je l su ti ono Bugarska slova neka jeli XD

ja bih pre vozio bmw 2017 godiste i ziveo u kuci bez fasade (ako bas moram da idem u neku od dve krajnosti) ali to su “just izbjeglica’s things”

Kurčenje kolima je sasvim ok ako si mlađi od 25-30 godina, posle toga je krindž žešći, trebao si valjda do tada da nahvataš tim kolima nešto vredno dugoročne veze medju tim radodajkama iz saobraćajne škole, bog ti bio u pomoći.
A kurčiti se time koliko si knjiga pročitao nikada nije krindž, osim ako ti je sagovornik neko ko misli da je sa 35 godina merilo ostvarenja da voziš bemvea, e onda iz njegove perspektive izgledaš kao retardinjo, što naravno uopšte nije loše.

Kako izgleda kurčenje kolima a kako knjigama?

Kad je počeo ovaj trend nadrealnog kurčenja imovinom na sajtu? Jedno vreme sam mislio da je to opšteg trolovanja u duhu one teme, ali se ispostavlja da je stvarno bitno pokazati na Vukajliji da zarađuješ pare u inozemstvu kao plavi okovratnik. Agresivno pokazivanje izlaska iz gotovo apsolutnog siromašta bauštelom je pokazatelj da je to isto siromaštvo ostavilo traga na moralno biće. Inače, jeziv je broj ljudi u Srbiji koji će prihvatiti paštetu šest dana u nedelji zarad auta koji će da vozi pet puta godišnje i ajfona desetke, i čovek sa takvim mentalitetom će biti sirotinja dok je živ.

Počeo je kad je dozvoljeno pravo glasa iskopleksiranim malogradjanskim seljačkim degenima.

Pez, milion evra... samo nekretnine bajo i naravno putovanja

Kupiš stan i izdaješ za po 130 evra kur da te boli

Kako izgleda kurčenje kolima a kako knjigama?

Svaki slepac ima auto, sad da li je novi bemve ili 10 godina star bemve ili tojota neka to su nijanse, ali nema svako obrazovanje ili iskustvo sa kojim možeš da radiš u bilo kojoj zemlji za ozbiljne cifre, nema svako portfolio nekretnina i investicija, nema svako čvrstu porodicu na kraju krajeva, to su stvari koje su ok za kurčenje sa preko 30 godina.

Nisi mi odgovorio brate. Otišao si u drugi temu
Kako izgleda kurčenje kolima me zanima

Ja kao za primer kurčenja knjigama naveo nekog poput vlastinarba recimo(taj neki ja sam iznad vas plebsa elokventan fazon)
I podjednako je komičan ko i kurčenje novim ajfonom x samo što ti za ovo drugo treba malo više para

Jbg boh metalike iz gimnazije do kraja zivota tripuju da ako vozis dobar auto automatski se kurcis. Znaci nista drugo ne treba da radis samo da se sluzis tim autom.

Hahah pa prelol je to onda

Kurčenje kolima je kada se parkiraš ispred nekog pičetarnika, izvadiš kurac i gledaš kako se kamenjarke biju koja će prva da ti ga zguta.
Kurčenje knjigama je kad takve likove i likuše posmatraš sa žaljenjem.

Razlika je sto npr dodjes negde bmwom i izvadis iphone x na sto, dodju gimnazijalci i optuze te za kurcenje. A kad dodje neko ko cita knjige to mu ne pise na celu nego mora da smara ljude o knjigama pa bude malo naporan.

Boh ja nemam ništa protiv statusnoh simbola u vidu kola i telefona ako imaš da daš pare za nešto skupo i KVALITETNO dojaja
Samo mi recimo nije jasan fenomen ajfona koji dokazano postaje sve veće djubre iz godine u godinu a postaje sve skuplji sa sve retardiranijim korisnicima koji čekaju u redu da budu prvi sa jebenim ajfonom lol

A ako parkiraš auto od 2,5 k evra na vrata?
Znači kurčenje knjigama je manje bedno od kurčenja kolima? Iznad toga si ako žališ ive prve?

Ovi sa knjigama ne jebu lako vidim...