Gde su i šta rade??

1. A sto je najjace nikada pitomiji sajt nije bio nego sad

2. napunio se sajt nekakvih muslimana i bosanaca vratite mi mog kulenka

3. Jebali vas muslimani i bosanci, ocu svoje detinjstvo!

4. Ja sam čuo da je kurd otišao u Siriju sa nekom privatnom vojskom, od tada ga više nismo čuli. Evo ako lurkuje može da me demantuje. Čuo sam se jednom telefonom s njim, on je živeo u Luksemburgu a ja bio u Belgiji, probali da se nadjemo ali nismo stigli.

5. On je dugo bio zlatne gaće ovde, prvih nekoliko godina uz definicije su se kačile slike, on je baš znao da ubode dobre slike kao prilog. I naravno ONAJ avatar.

6. Avatar je bio baš specifičan, onaj vuneni pancir.
    Svaka čast na hrabrosti i odabiru takvog života ako je otišao tamo. Bez komentara sam.

7. Ја сам дошао да се јавим. ЈА ДРКАМ!

8. Žika Obretković
    Zeleno

9. Pajsad
    Gedžimir se vratio!

10. Znam ja da vi mene ne možete očima gledat.

11. idi u pičku materinu caro

12. Cara je jedna velika kara.

13. Sad ću da nadrsam profa! Profeeee

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.