Prijava

za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju za peticiju...

На скали од 1 до 10 колико си занимљив сам себи у својој глави?

Види овог тригерованог шмокљанчића кхахах

hahahah deer god jebeni

Види овог тригерованог шмокљанчића кхахах

Глуп си, и ниси у току.

Док је причала узела му је један пржени кромпирић, а затим још један. Он јој је рекао да престане, али га није послушала. Поновно ју је упозорио да му не узима кромпириће и да ће је привести у полицијску станицу због крађе. На крају је ухапшена због крађе помфрита, како се наводи у полицијском извештају у рубрици "украдена имовина". Под количином је наведено три комад

Глуп си, и ниси у току.

Далеко паметнији од тебе јеленко. Што и није тешко бити пошто видим да си глуп ко буква. Какав ток какве пичке материне, гиотто ти упути један шаљив пост ти бијесан на њега као да ти је пустио змију у стан.

Boljo postavio sam ja čoveku juče to isto pitanje na njegovoj temi, zanimalo me da znam. Doduše odgovor nisam dobio :-/

Па то и имплицирам. Само не могу да одгонетнем што неко пада у хистерију кад му кажеш да си мишљења да није духовит. Лол

гиотто ти упути један шаљив пост ти бијесан на њега као да ти је пустио змију у стан.

Мајмунчино ово што сам му написао је исто што је он мени написао пре неки дан кад сам ја отворио овакву тему, нема везе са бесом.

Ал капирам да не вреди ништа објашњавати имбецилу који псује женске чланове породице другима и пише "хахахах" сам на своје постове.

Поента је у томе што си одговорио са четири поста на његов један и то показујући клиначку агресију. Чак си и данас кад нико то не спомиње почео да се хваташ за ђотоов пост као Марица за курац.

Једини имбецил овдје си ти, онако генерално гледајући а и зато што не конташ да глупи старац бомбасх мени пише далеко морбидније ствари на које ја одговорим истим ставом, само у мањој мјери. Нема шта да се прича више кад си глуп ко курац. Штавише, сваким постом постајеш све глупљи.

Поента је у томе што си одговорио са четири поста на његов један и то показујући клиначку агресију. Чак си и данас кад нико то не спомиње почео да се хваташ за ђотоов пост као Марица за курац.

Која четири поста, јел се бодеш у вену ти? Одговорио му једним, и то неким мимом, одакле си ти извукао агресију појма немам. А данас се позивам на то да теби објасним јер си глуп па не разликујеш очигледну зајебанцију и "тригеровање".

Будите добри и сложни другари.

Петиција, као дјеца смо се играли.

Упис, потпис, печат