Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Бољове сестре и мајка су бесплатне за секс зато што су дроље, а заражене су ХИВ-ом, хепатитисом Ц, Б, херпесом гениталним, сифилисом. Навали народе и користи презерватив.
Лука Бољановић звани Бољо има криву кичму, ментално је ретардиран, а сестре и мајка су му дроље са свим формама полно преносивих болести.
Luka Boljanović pušač kuraca +387 66 111 514
Ovo je dno dna. Vukajlija nikad nije bila jadnija, nekolicina vas je kvalitetan sajt, pretvorila u mesto za jeftino prozivanje porodica. Ove prozivke čak nisu ni zanimljive, više su za žaljenje. Mislim da nema spasa vukajliji i da tone sve dublje, a glavni razlog za to je nekolicina vas...
A gde je pečat xd
Nažalost moram da se složim sa ovim. Ova ekipa što se prepucava sa ličnim podacima i članovima porodica je nešto najjadnije što sam video i na netu, ne samo na Vukajliji. A bio sam ovde kad su se prepucavali Granjka i Vlade limar, kad je bilo Dogorelo 1 i 2 ili koliko ih je već bilo.
P.S. Obrij se Vuče ako si ovo stvarno ti pls. Izgledaš kao da ljubiš ruke starijim damama pre nego što ih siluješ i ubiješ.
Мене Вук оће да бије.
Džonimir pametna glava
Sreća pa nisi starija gospođa inače bi te silovao i ubio.
Упознао је глупи Вук окружног тужиоца више пута.
Чак и подсјећа на неку тризомичну верзију Тед Бандија
Кајзене обриши ову тему плс