Prijava

Бољове сестре и мајка су бесплатне за секс зато што су дроље, а заражене су ХИВ-ом, хепатитисом Ц, Б, херпесом гениталним, сифилисом. Навали народе и користи презерватив.

Лука Бољановић звани Бољо има криву кичму, ментално је ретардиран, а сестре и мајка су му дроље са свим формама полно преносивих болести.

Luka Boljanović pušač kuraca +387 66 111 514

Ovo je dno dna. Vukajlija nikad nije bila jadnija, nekolicina vas je kvalitetan sajt, pretvorila u mesto za jeftino prozivanje porodica. Ove prozivke čak nisu ni zanimljive, više su za žaljenje. Mislim da nema spasa vukajliji i da tone sve dublje, a glavni razlog za to je nekolicina vas...

A gde je pečat xd

Vukajlija nikad nije bila jadnija

Nažalost moram da se složim sa ovim. Ova ekipa što se prepucava sa ličnim podacima i članovima porodica je nešto najjadnije što sam video i na netu, ne samo na Vukajliji. A bio sam ovde kad su se prepucavali Granjka i Vlade limar, kad je bilo Dogorelo 1 i 2 ili koliko ih je već bilo.

P.S. Obrij se Vuče ako si ovo stvarno ti pls. Izgledaš kao da ljubiš ruke starijim damama pre nego što ih siluješ i ubiješ.

Мене Вук оће да бије.

Džonimir pametna glava

Sreća pa nisi starija gospođa inače bi te silovao i ubio.

Упознао је глупи Вук окружног тужиоца више пута.

Чак и подсјећа на неку тризомичну верзију Тед Бандија

Кајзене обриши ову тему плс