Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Reče čovek sa 12721 postova o Fk i Kk Crvena zvezda na Vukajliji.
bilo mi je zanimljivije ranije dok u mojoj glavi nisi izgledao kao sasuseni poljoprivrednik sad mi se ni ne odgovara na tvoje postove
Hahah bombas chad vs slavisa virgin
hahahaha
i zamisljao si me... au
Bombas koje ti godiste cerka?
Nemoj pogresno me shvatis, mislim da smo vrsnjaci negde ona i ja
ovaj sajt je postao freak show, a slaviša glavna atrakcija njega.
haahha
Aaahahahhahaha
bolja je strpljivo cekao svoj trenutak odmazde
Slaviša je pizdeo dok niko nije znao ko je on, mogu da zamislim u kakvom je stanju sad kad mu se fotka razvlači po Vukajliji.
Има он навику да побољшава стање шаком лијекова, али мало се отело контроли. Сигурно се даунко пружио у неком ћошку и јеца, што због поштења госпође Миловановић што због шиканирања овдје
Ne vidi on ovu tvoju prozivku. Al će uskoro neko da mu javi preko linkedlina lol.
Ovo. Kontam da prosjecna osoba ne bi mogla ni smisliti sta treba da uradi da postane zvanicno najveci imbecil u istoriji Vukajlije, al eto, neki to postignu nonsalantno
Kakva je ovo reklama u pravilu teme hah
https://cityexpert.rs/