Prijava

Мосасаурус
Ne treba ništa da dokazuješ, čiča, već si dokazao da si bukvalno najogavniji oblik života koji postoji. Ne može se čak reći ni da si smrad od čoveka, prosto si gomila govana rendom iskenjana pored puta.

+1

Hah jeste, od tebe sam se uplašio. Jel nisam pre ovih događanja rekao da imam posla i da nemam vremena da budem na sajtu. Šta treba sad, nešto da dokazujem kome? Evo boli me kurac.

Niti sam rekao da si se uplašio od mene niti imaš razloga da se plašiš... Ali da, mislim da si se uplašio da tvoje onlajn delovanje dođe do tvoje porodice jer sigurno ne bi lepo primili tvoju komunikaciju ovde, vređanje i doksovanje i ko zna šta još kad se zagrebe malo. Kapiram da bi baš bilo zajebano objasniti zašto si kačio slike majke i sestre nekog klinca iz Bosne.

Nemaš ništa da dokazuješ. Ovde je Mosasaurus pogodio suštinu.

E da... Neizmerno mi je simpatično što se koprcaš i što pokušavaš da doksuješ i mene ali pomešao si me sa nekim drugim Vukajlijašem.

Šta je doksovanje jebeno?

Otkrivanje informacija koje identifikuju neko lice, ime, adresa itd

Vukajlija, sajt za igranje agara i doxa

Na forumu na forumu ljutog doksovanja

Doksovanje hahahaha umirem

Doks doksuje ljijepa Anka...

Reci mi sta si trazila
tu ispod mojih dodira
doxxi mi ponos gazila
i sa mnom ljubav vodila
dok svaki minut je k’o vek
za ciji greh sam nocas lek
kom’ si u mojoj postelji oprostila

Ko te ljubi doksam ja na straži

Doksa si bio ti avant-urista

Doksam noćas plakala vrtelo se sve u krug

Nije bombas zivotinja
Od mnogobrojnih faca koje su provirile sa tog linkedina otkrio je samo nikolu, i to je verbalno vizuelizovao. Ocekivano od navijaca partizana. Dzentlmen i gospodin

Dosta je licemerja ovde, dosta ličnih afiniteta, mene lično mogu da prozivaju samo dve kategorije - napredni i cigani, trećeg nema. Pošto vidim da ovde mnogi morališu i kao zgražavaju se na neke stvari, glume poštenje i šta ja znam, istini za volju treba reći neke stvari... pošto vidite samo ono što želite da vidite, napušite mi se kurca marvo. Evo ovaj mali pederko Luvatar, nek kaže kako sam ga uzeo na zub, ne očekujem da bude iskren, ali eto možda me iznenadi.
Ovog iskrivljenog debilka čika bulju ne treba komentarisati, njega sam pokvario potpuno i tu nema popravke. Ali trebalo bi i to znati kako je došlo do čarki. Evo jebe mi se da vam objašnjavam, ali samo da se zna da nisu stvari uvek kako možda izgledaju.

Evo reci ti dok on ne dodje

Slušaj ovo, prozivaju ga samo "napredni i cigani", pa lol. Ne pokušavaj da se vadiš na paranoju i druge mentalne bolesti, govnaru, ne vredi ti. Ti zaslužuješ univerzalni prezir i pišanje po vugli, političko i navijačko opredeljenje sa tim nemaju veze.

mene zanima kako on prodje ljekarske preglede kod poslodavaca.

pa duvanske kompanije su poznate po tome da nemaju nikakva pravila