Kazane opravi čet

1. e to da, glavni pušač kozopolitinog kurca je uvek bio.

2. mislim da niko vise ne koristi turbo kao pridev

3. Ja volim Bombija. Nemojte ga napadati. Možda je bolji nego što se čini.

4. fejde sta cemo sa tvojim jezivim momentom gde na neobjasnjiv nacin nadjes moj jmbg

5. pa vi ste komšije, Šapčani. nemojte se mrzeti

6. hajde da spustimo loptu svi

7. al meni nije generalno jasno kako je mogao da dodje do tog podatka, nemoguce da tipa npr u mojim rezultatima prijemnog tresnu tek tako jmbg
    nije da nesto razotkrivajuce bitno, al ono uliva jezu

8. šta ćemo sa tvojom naivnošću gde misliš da sve te informacije nemam sačuvane

tutu rutu

Šapčani su govna, i da mi je kum odatle, tvrdi bih isto

9. ja te pitam odakle ih sintetises, a ne zasto si jeziv

10. al meni nije generalno jasno kako je mogao da dodje do tog podatka, nemoguce da tipa npr u mojim rezultatima prijemnog tresnu tek tako jmbg

brt prelako je doći do takvih informacija ako si dovoljno predan stalkovanju, pogotovo ako ste iz istog mesta ili okoline

11. lepše se spava dok se ne zapitaš da li je samo to sve što imam

12. Svrshio sam s vukajlijom, satju da obrishem malog

13. tutu rutu je kao shazam za lembasa

14. lembas ima skriptu koja prati pudline postove i šalje mu direktno na telefon

15. dobro smaras, zavezi sad

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.