Kako naći lojalnu ženu, poput žene Ilije Čvorovića?

1. Nisu ni seljančice što su nekad bile. Do pre nekih tri'es' godina.

2. Ma tebra kroz prozor jedni drugima upadaju, a veruj mi da nema veceg psihickog terora nego se uopste druziti sa seljacima a ozeniti seljanku pa ti si buraz za lecenje. Nemas zajednickih tema veruj mi bio sam sa jednom pre 5-6 godina Boze ne ponovilo se

3. Nadjes sebi neku studentkinju, profinjenu devojku, koja ume da te voli, vrednuje i postuje, sa kojom mozes da gradis medjusobno poverenje i vezu, a ne seljacku spermulju koja se jebe na jen dva

4. Ako zelis sirov seks bolje plati kurvu 50-100 evra jeftinije ces proci

5. 2000-3000e i pravac Albanija pička vam materina nesposobna

6. Nije problem u našim nekadašnjim srdačnim i poštenim seoskim domaćinima i njihovim privrženim domaćicama. Već o postarletizovanim curetinama, koje neće da rađaju Srpčiće, što kaže Baća iz ,,Južnog vetra'', koje čim završe srednje škole, gledaju da pobegnu iz sela, zarad dobrog uhlebljenja i dobre prilike za udaju i zarad luksuznijeg života. Stoga nije čudo i ne treba da čudi i nije ništa smešno, što se jedan deo neženja iz zabačenih i opustelih sela, ožene Albankama. Nije stvar u tome, već što naše mladice neće da rađaju decu.

7. oće one da rađau al neće da im decu prave šonje i govnjivi simpovi

8. Što kaže Šešelj, ako naše žene neće da rađaju - uvozićemo žene iz Kine!
    Pametan čovek.

9. Kako jednom Del Boju pa jos srpskom nece da rodi nijedna?!?!11

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.