Prijava

Ovo može i ovde i u sirotinjsku spiku, transfer blama, podjeli sa vukajlijašima...https://www.youtube.com/watch?v=WPjWezx7qds&ab_channel=MojsaMusic

Podseća na Tompsonove numere lajk

Мислим да повреда Мареја сасвим извесно доноси Јокићу МВП, ако остану у оваквом ритму наравно, јер свако од осталих има макар два компететна или чак ол стар саиграча....

А немају ни нешто нарочито зајебан распоред....

Izgubili od Golden stejta. Barton se povredio.

A Jokić opet slaba partija. Nikako mu ne leži ovaj Golden stejt mamu im jebem, mnogo ga lemaju u odbrani a sudije dal namerno ili ne gutaju pištaljku skoro uvek. Sad su ga tek ugasili bez Bartona ako je teža povreda.

Ma da bre namerno, znaju da srbi navijaju za denver pa da nas nerviraju, psychological warfare bajo moj ne znas ti sta ti je amer

Ma ne tebra NBA sudije su moralne gromade i bezgrešne poštenjačine, uopšte nije Tim Donaghy pevao FBI-u i išo u tvorza za klađenje na rezultate. Ma šta ti pada na pamet, uopšte nemaju uticaj na to ko će da pobedi i kojom razlikom u svakoj utakmici više nego u bilo kom sportu. Ma gluposti, ne bi oni to sig.

Očekivao sam da Kampaco može da čuva Karija, doduše i jeste u prvom poluvremenu.

A Grin je streptomicin za Jokića, namazana glava.

Sinoć 2 poena, a jedno 15 skokova i asistencija.

https://www.facebook.com/304301822935731/posts/4357754774257062/

I pazi sad, plej in se igra, Juta i Finiks vrlo verovatno idu na Golden Stejt i Lejkerse u prvom kolu lolo

Odigrali najbolje sezone u ko zna kolko godina i onda ovo, verovatno se osećaju popišano. Xd

Prejaki su i Juta i Finiks i timski i individualno, i svi će biti zdravi. Sezonu su odigrali u kontinuitetu, uigrani su, imaju vrlo iskusne igrače. Gledao sam GS sinoć protiv relativno slabog Memfisa - izgubili 17 poena razlike u zadnjoj četvrtini, da ih nisu pogurali sa faulovima teško da bi dobili. Nadao sam se da će otići na Kliperse, što je bilo nerealno; ovako - ako odu na džezere, teško da imaju šta da traže.

Ali da, Lejkersi su taktički odigrali sjajno - odmorili Lebrona i spremili ga za po, jbg nije mu više 25, teško je igrati čitavu sezonu. Mada generalno slabiji su nego prošle godine. Vidjećemo..

Jeba NBA. Razumem sve, trojica u trci za MPV, najboljeg defanzivca i sl. može biti iz istog tima.

Al kako za najboljeg 6. igrača su u finalna tri stavili dvojicu iz Jute. Xd

Ako je jedan bio najbolji šesti, onda je ovaj drugi najbolji sedmi. Jedino ako su u promil bili 50:50 pa ajd da se glasa lol.

A MVP trka, finalna trojica Jokić, Embid i cirkuzant Kari.

Kakav bi šlag na tortu bio da Voriorsi izgube sledeću i uopšte ne uđu u plej-of.

Ispade Golden Stejt, MVP je deran iz Sombora, sad nema sumnje.

Denver doživeo debakl. 2-2

Serija se nastavlja u Denveru.

Da li Denver dobija metlu?