Prijava

ne znam ni koj kurac gledam bilo sta osim plej offa tamo. onda rese pa uzmu da igraju 10ak utakmica kako treba da se igra.
pa najbolji nisu vise najbolji, nego oni iskusni.

Boston je u sekundi skontao da, čim je Jokić izašao, nema ko da ih brani na ulazu

Upravo ovaj rad, pored živog Džavejla, koji ako nešto može da uradi to je da zalepi par banana i zaustavi ulaze, njemu su Milsep i Grin igrali u tom periodu. Pa brate mili. Jedino ako i Mekgi ima neku "povredu", inače apsolutno besmisleno rotiranje. A posebna priča je što im je Jokić jebeni najbolja opcija za tu low post odbranu, lik koji ne mož da preskoči papir, svaka iole krštena ekipa sa kasvetnim trenerom ima da provali kako da ih reši. Samo nek izdrži do kraja regularne sezone da uzme MVP nekako na gurku i mišiće, prsten je teško izvodljiv, po meni maltene nemoguć.

Celt - imaju minutažu u ugovorima vrv i to je to. Bar ovi redovniji igrači. Šta su dogovorili sa njima pojma nemam, ali rotacije su prejednostavne i užasne. Svaku utakmicu Jokić izlazi pred kraj četvrtine i ulazi u sledećoj posle 3-4 minuta, svaka ekipa zna šta da igra u tom periodu - 40 utakmica nisu u stanju to da promene. Slab je Meloun trener, vrlo slab. Nikakav autoritet, ideje i taktika nula bodova.

Skače Jokara, blokira, izbija lopte, iskače u preuzimanje - ali ga bekpedaling muči jako, i tu nema pomoći, to je to. Nebitno. Dozvolio je magarac da 30 ekipa skonta gde im je slaba strana, što će svakako koristiti u natavku sezone. Mada ima i dobrih strana, pošto drugu postavu teško da ćemo ubuduće gledati na terenu.

Pukli su ako je Marej ujebo ligamente, najebali su načisto.

Vuče povrede čitave sezone...Samo da ga srede do plejofa, taman da zaleči sve ovo ostalo što ga muči i da bude tip top. Sad sam gledao mvp race - Jokiću daju 51% šanse da osvoji, a sad će imati i više prostora na parketu pošto će Mari na rehabilitaciju. Nema veze, guraće Gordona zato daleko više, biće to sve dobro. Nije im naročito težak raspored do kraja.

Još kolko utakmica do kraja? Valjda se nešto manje igra zbog korone.

Denver ima još 18, 72 se igraju ove sezone.

Pokidao ACL, sranje.

Gotov je za ovu sezonu.

Sad moraju MPJ i Gordon da izdivljaju.

sto se denvera trenutno tice, da ode jokic to bi im bilo to. marej jeste dobar igrac, al ako nemaju dodatnih povreda mislim da nece toliko da propadnu.
kampaco ce verovatno da se pokaze u plejofu kao konkretna zamena, iskusan je igrac.

Dete je dobar igrac, dete je pouzdan igrac

Ma Kampaco mož se koprca kolko oće, svesni su protivnici koje su mu slabosti. Jutros je po rečima komentatora "izludeo" Karija pa im ovaj svejedno nafilovo pičku s 53 poena. Jedino mož ih povadi Monte Moris sad, ako krenu da ga pucaju s dobre droge. A skupo su platili Gordona, mogo je i onaj Hempton da uleti s nekim minutima.

Gledate nba sezonu sta je s mozgovima

A šta da gledam leba ti, ling long ching chong ligu?

Ajde odaberi neki način sa one teme i nestani. Xd

NBA odlična ove sezone, Juta jebe, Finiks jebe, Lejkersi i Klipersi standardno na zapadu uz Denver. A kako su proširili ovu foru sa mesrima u olej-ofu, Dalas i kompanija mogu da naprave svasta.

Na istoku ol star Bruklin, Milvoki, Boston, Filadelfija, sve nakrcano.

Jedna od boljih sezona, ima da se lepo zakuva.

Zato umri Zap i pusti nas da se mučimi s enbiejom.

Ne to su one fore 'što gledate sezonu, samo plejof je bitan', kao da mi to ne znamo, ali debeli ima istorijsku šansu da uradi nešto što nijedan srbin nikad nije pa ja bar zato pratim i INVESTUJEM se.

Ma ne msm svakako je posle nfl-a jedino prihvatljivo gledati nba, cak i sezonu, al brt svaka tekma denvera, pa nisu šoutajm lejkersi jebeno. I to loženje da će jokić dobiti mvp, a to je bas za haloperidol.

Pa postoji šansa da dobije šta, čak je trenutno i glavni kandidat tako da je samo na njemu da zasere, što naravno nikako ne treba isključiti, jer sam već i rekao da mi ni najmanje ne deluje kao neki killer mentality Kobi lik što diše za košarku jebali ga konji.