Prijava

Znas od kolko sam devojaka nasih cuo koje su imale neke kontakte sa arapima kako pricaju u superlativima o njima, kako im srbi nisu ni do kolena, kako oni cene i postuju zene i drze ih ko oko u glavi, a nijedna se nije setila da kaze kako bi se nase srpkinje koje su navikle da flertuju i traze hleba preko pogace uvek, kako bi prosle sa njima i pri tom oni su takvi da skidaju zvezde s neba dok ne osvoje neku, kad je njihova onda je tretiraju kao kravu

Želim smrt svim rasama i nacijama

ne znam kad ce zapad skapirati da levica i islam ne idu zajedno nikako hahahah
tipa ova tripuje islam najfeministickija religija a ovaj ne zeli da joj se ijedan muskarac ne obrati u zivotu sem njegovog oca i njenog oca

Ova mala lepa ko lutka, i glupa ko noć.
RIP

Hahah verujem muslimani i dalje gaje ono da svekar mora da kara prvi i te fore

Srbin oće da je oženi, napravi od nje postenu ženu, decu da mu rodi: "Oćeš da me zarobiš, vežeš za šporet, seljačino primitivna! Ja sam jaka, emancipovana žena!"
Arapin oće da je dovede kod njega, zavije u čaršav i drži pid ključem: "Moj princ iz 1001 noći! Paravi muškarac koji ceni žene! Mi samo trebamo da budemo mažene i pažene!"

Ja ne volim Svabu jer je umisljeni skart jebo im pas mater. Kao oni su arijevska rasa, lol. Mars Svabo idi pricaj svoj jezik najodvratniji ikad jebem ti mater samo si za kurac. Austrijanci isto i svajcarski kantoni koji pricaju nemacki. Nabijem vas na kurac Svabe.

циришки немачки је звучи као неки шиптарско српски хибрид, толико не знају немачки да је то смешно колко га касапе.

zehn je za`ah
donerstag je dunshtig
freitag je friitag
ist gut je šguet

итдитд

Dražen Petrović najprecenjenija stvar ikada. Ne kosarkaš, ENTITET bilo kakav ikada najprecenjeniji. Od sečenog leba na kriške precenjeniji

Umro je dovoljno mlad da niko nije skontao na vrijeme da je sranje.

A svajcarci pricaju alemanski dijalekt.

Prvo što je kao čovek bio psiho osion i zao

Drugo bukvalno Datome level igrača bukvalno ljudi

Teško da se za osobu koju je apsolutno boleo kurac za bilo šta osim košarku može reći da je zao. Nije bio nikakva zvezda tabloida, govorio je samo na terenu. Nema afere koje su se vukle, čist sportista i košarkaš. Pitanje je da li si bio rođen kada je on poginuo, ne znam kako formiraš mišljenje.

Ja recimo poznajem iz priča najbliže okoline Jugoplastiku. Svi pričaju da je Rađa legenda, a Kukoč masivno govno od čoveka.

Datome najobicniji i daunovac kao covek

ima ono kad valjda iseja tomas prica kao da ga je bilo najteze cuvati jer je jebeno smrdeo kao puma stalno

Mislim da je to Redži pričao... elem fura se prica o njemu kao nekom fanatiku, "kompetitoru", ali dečko je pružao Điđi Datome brojke i to moramo progurati kao mejnstrim.

Hahahah došao u nba iz ŠIBENKE neke jebene tamo se kurčio protiv poluamatera, došao u Portland "alo kouč ja sam školovao jednog Vrankovića alo oću da igram" i PREGOSPODIN Rik Adelman ga pošalje na klupu da tamo smrdi dok veliki momci Porter i Dreksler završavaju posao.

Šteta što je umro iz vise razloga: prvi i osnovni, niko mlad ne treba da strada, čak ni ustaša i konvertit, nismo zveri.

Drugo: jer bi pasao muda 95' od strane jebaca saleta i divca i tako raspršio mitomaniju hrvata kako bi bili velesila

Treće: u nba bi bio Brajan Skalabrini

Jebeno mrzim odvratnog Drazena