Dotle sam stigao sa citanjem pretpostavljam da nije nigde napisano dosta sam video. Prvo idiotska tema drugo opet neke licne informacije. Sta se desava na ovom sajtu jel ovo neka grupa koja je iz stvarnog zivota zajednicki dosla na ovaj sajt ili kako. Jel se vi svi znate ili kako. Dobro bombas ne zna nikoga on je to platio da mu se nadje dzonimirov fb profil ali sta bese sa necijom devojkom odavde oboje kao su clanovi na ovom sajtu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ПОСТАВИ ОВО АКО ТИ ЕТНИЧКО ПОРЕКЛО НИЈЕ ВАЖНО
Jedno pitanje
Kako bombas zna prezime dzonimira
Dotle sam stigao sa citanjem pretpostavljam da nije nigde napisano dosta sam video. Prvo idiotska tema drugo opet neke licne informacije. Sta se desava na ovom sajtu jel ovo neka grupa koja je iz stvarnog zivota zajednicki dosla na ovaj sajt ili kako. Jel se vi svi znate ili kako. Dobro bombas ne zna nikoga on je to platio da mu se nadje dzonimirov fb profil ali sta bese sa necijom devojkom odavde oboje kao su clanovi na ovom sajtu.
Provaljen sam. A lepo sebi govorim pred ogledalom, alo nemoj to raditi provaliće te rendom bergom. Eto mi sad.
Ja sam nacionalna manjina izbeglica, popularni refugee
ja sam boosonoc
Ovde mogu da nađem utočište?
Имам да пријавим једног Русина:
https://vukajlija.com/recnik/autori/91828
da ne čitam sad, ko su ti Rusini
otprilike bi ti svaki rusin ponaosob ispricao drugaciju verziju ko su,sta su i odakle su ustvari.