Bosanske Piramide

1. Jedino što nisam siguran da li stvarno veruje u ovo ili je odlično osmišljen marketinški trik da stavi ovu pripizdinu na mapu. Ili kombinacija ta dva.

U svakom slučaju Čed Rtanj>virdžin piramide boosoonskih faraona

2. Šta napravih, kud sam ih i pominjao juče.

3. Pa ništa nisi napravio brt, raskrinkana još jedna prevara od strane big brain vukajlijaških detektiva, poremećeni piramidalci BTFO by facts and logic

4. Cara be awfully quiet since yesterday.

Ako sam afwully lose spelovao, šmo, jebacu te u glavicu, ako me opet ispravis. Ipak sam stariji, precuti mi.

5. E to hoću da pitam - gde mi je Cara? Otišao na skup podrške Nolu, krenuo da pali ambasadu pa ga sprečili i uhapsili inkognito, najeo se švargle kući pa brekće i ladi čelo krpom? Potrošio svih 5 giga neta već, pa čeka da se otvori kiosk preksutra da uplati?

6. Dobro je sad, koren reči je awful pa se duplira l kad se doda sufiks -ly.

7. kolko sam skontao, prica ide da su piramide u bosni stare najmanje 12k godina, ako je to istina, to je verovatno najvece arheolosko, a mozda i naucno otkrice u istoriji jer okrece celu istoriju naglavacke - posto se zasad egipatske piramide zvanicno najstarije sa oko 4,5k godina

znam da zvuci elitisticki, ali slozicete se da je malo verovatno da tako nesto otkrije bosonooc s doktoratom o majanskim piramidama na fakultetu politickih nauka u sarajevu koga pola evrope optuzuje da im je lazno navodio imena u istrazivanjima

8. cara domacin, slavi badnje vece, ceka ponoc da zdere pecenje i bogougodno docekuje bozic

9. Nekad su se takvi gurui i indijana džonsi pojavljivali na 10 godina, sad su pravilnost. Miroljub, onda onaj sto govori da rec kurac ima vibraciju kosmicku, onda onaj sto govori da su vile stvarne, onda ovaj bosanceros. Data im je platforma i mase tupavaca su se popalile, nema nazad

10. Čovek reko da je uzorak tla koji su nosili na analizu sa piramide star 12 000 godina, a pošto je trebalo vremena da se to formira, onda je građevina još starija, tipa jedno 20 000 godina.

Da je bio manje drčan, možda je mogao i da prođe više u mejnstrimu, da se zadržao na onom jednom brdu, al on je SVAKO brdo u krugu od 5 km jebeno morao da proglasi za piramidu.

11. Ali Bosanski kameni bumerang! ALO!

12. kolko sam skontao, prica ide da su piramide u bosni stare najmanje 12k godina, ako je to istina, to je verovatno najvece arheolosko, a mozda i naucno otkrice u istoriji jer okrece celu istoriju naglavacke - posto se zasad egipatske piramide zvanicno najstarije sa oko 4,5k godina

Jesi ti čuo za Vinčansko nalazište i Vinčansko pismo? I šta kažeš, koliko je to preokrenulo tok istorije sveta i Evrope?
    Previše ste mi zeleni dečice.

13. Ejduse, molim te da odes kod psihijatra. Osecam duznost da ti to kazem. Nema sramote u tome. Mislim da si jako bolestan.

14. Bozic je i trudim se, koliko mogu, da budem ok, da ne budem agresivan, uvredljiv, sta vec. Temperamentan sam u pm, ali mi je srce na dobrom mestu. Ejduse, ili priznaj da si trol, ili molim te, odi kod lekara. Ovo vise nije razmena misljenja, ovo je medicinsko stanje. Bice kasno.

15. Balkanski špijun momenat

16. Al stvarno, nek ode. Sta je najgore sto moze da se desi ako nisam u pravu, popricao je pola sata sa psihijatrom, nece ga ubiti.

17. Osećam da priprema poduži post koji počinje sa dragi doktore hahahhahahah izdrži druže

18. Ma necu ni da citam, necu vise ni da mu se obracam. Rekao sam sta sam imao kao medicinski radnik, mirna mi glava i savest.

19. Ako osetim potrebu da ne mogu da se nosim sa životom u punoj meri, svakako ću imati u vidu tvoj savet.
    Cenim to što brineš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.