Има један постер, име му не знам...

1. Narode, gdje da pronadjem poster "A nekad je to bio dan zena", postavljen neposredno posle utakmice Arsenal-Barselona, kada je revans najavljen za 8. mart ?!

2. Тражим постер са два пса како се љубе и коментаром типа "Јеси ли сигуран да се овако љуби"! Био бих вам захвалан ако знате на шта мислим.

3. Treba mi onaj poster, mislim da je bio u odabranim, nisam siguran
    Dzaba ste krecili, mi i dalje ne znamo da nacrtamo kukasti krst (tako nesto bese)
    i ono s nekim Nemcem koji bere cvece komentar je bio
    ...fur meine liebe fuhrer

4. hahaha ozbiljan sam... je l znas?

5. Ovaj drugi ti je fatalov. Taj sa cvećem.

6. Hvala Eddie
    EDIThvala i za onaj Strajin

7. Always at your service. :)

8. Постер на коме људи зевају, а коментар, отприлике
    зевање је заразно, и само гледање у ово изазива зевање.

Тако некако...

9. Хвааала. :)

10. Sta bi bre sa onim "Cunami - da i deca iz unutrasnjosti vide more" posterom?

11. Pa ja ga trazio medj' odabranima, kad videh da vise nije tamo. Hvala :)

12. Дајте онај са Тадићем кад пише ''Нова такини колекција?!'' ''ФЕ-НО-МЕ-НАЛ-НО'' а на слици он раширених руку.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.