Има један постер, име му не знам...

1. Тачно је уместо мачке могло да буде и говно једно дугачко.

2. Ma poster jeste sranje, obrisao bih ga i ja. :)

Ali je tema do jaja, jer ne postoji pretraga za postere.

3. Опет не могу да нађем постер, преврнуо сам 100 страна и ништа. Ради се о "Ајватару", ајвару са Пандоре. Претрага постера би стварно добродошла.

4. U planu je. Uskoro.

5. Ај неко да ми помогне да нађем два постера.

Први има неког џибера на слици: Доле пише "Бр'те" , а испод "Шта Бр'те?"

Други има неког клињу на слици како се курчи пред полицијом и доле пише "шта је пичке" , или тако нешто...

Поштеном налазачу следи награда :)

6. aj da mi neko nadje poster gde neki majmun leži na nekoj dasci i jada se psihologu, a ovaj kao misli da je trebo da kara!

7. Peki mozda ovaj je drugi? http://vukajlija.com/zabava/posteri/2069

Vlajko bio skoro pre neki dan prelistaj po vremenu, ne vidim na oci inace bi ga nasao... :)

8. :)
    pa znam da je bio pre neki dan, al mrzelo me da sam tražim, mislio sam da ga je neko omiljenio :)

ajd naći ću ga ja nekako...

9. ma 52 strane sam okreno, i ne mogu da ga nadjem :)

ako se neko seti, seti...

10. Znas onaj vic kad Muja i Haso beze iz zatvora i preskoce 99 zidova, a Haso kaze ne mogu vise ajmo nazad? Evo ga na 53. strani :)
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/7046

11. hahahahahahhahaha

jebem te mene, kako sam ja baksuzan lik :)

hvala ti! e sad da se nasmejem i kod postera...

12. Фала Мотика , тек сад сам видео :)

13. Treba i meni jedan poster.
    Neki dečak i devojčica su na slici, ona uplakana, a on odlazi od nje i ispod piše nešto "ostani đubre do kraja" ako me dobro služi sećanje.

Ko nađe častim ga pivom.

14. To legendo! Dobijaš prvom prilikom..

15. jedan sa Terijem, on drzi telefon i on i gospodjica najboljeg druga se smeju....i neki komentar tipa...
    i sta kazes
    nije hteo da ti pruzi ruku na utakmici

16. jedan sa Terijem, on drzi telefon i on i gospodjica najboljeg druga se smeju....i neki komentar tipa...
    i sta kazes
    nije hteo da ti pruzi ruku na utakmici

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.