Има један постер, име му не знам...

1. Ako neko može da nađe jedan je neka rečenica iz sapunice, spominju se majka, otac, ljubavnica muž, ispod piše ''šta god napišem, pokvariću'', a drugi je ista ta slika i još nekakav crtež kao objašnjenje... Hvala :)

2. Излисатј их по популарности, тај је други.

3. U jbt, ubuduće malo više truda prije nego postavim pitanje... :/

4. Da li ima neki poster sa Đenarom Gatuzom, komentar nešto kao igra fudbal i ubija?

5. el moze neko da mi kaze kako se zove onaj poster sa nindza kornjacama, kada igraju sony, nesto kao splinter umro, i te fore...

6. Je l' se seća neko postera sadašnjeg pape u Hitlerovoj omladini?

7. Nem0, to je negde izmedju 700-te i 800-te strane...

8. Nije :( Na 847. sam našla sliku pape a ispod piše: ,,Deco, smirite se, neće boleti.'' I evo polako dolazim do aprila... Je l' znaš možda u kom mesecu je bio objavljen?

9. Je l' zna neko mozda na kojoj strani je poster Annoying orange? Komentar je nesto u stilu:pazi Vukajlijo, Fejs.

10. Može li neko da nadje poster gdje je na slici nekoliko rudara, a ispod piše "Objasni im kako si se umorio u kancelariji" ili tako nešto..

11. Је л' има неко линк постера са следећим текстом:

Дански краљевић Омлет, у епизоди
    Јаје волим, јаје ником не дам

12. Је л' има неко линк постера са следећим текстом:

Мислим да је Блек Хол имао такав постер, али чини ми се да је обрисан.

13. Jel zna neko link onog postera "Ne bi da se hvalim , al karam " Na slici je neki supermarket ili tako nešto sa tim nazivom.

14. Jel postoji mogucnost da se uvede pretraga za postere? :(
    meni treba ona slika gde Turcin gazi liniju u onom poslednjem napadu. Ako neko zna link sa tom slikom bilo gde drugde, takodje bi pomoglo...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.