Korona virus u Srbiji

1. Thilmo
    Ovo na citate za bednike

Цитати за беднике се НИКАДА док сам ја жив неће бавити политиком.

2. Živim u Nemačkoj, a idem krajem aprila u Lihtenštajn, tj tako je planirano.
    Interesuje me hoće li smetati to što je Austrija zatvorila granice, iako ja samo kroz nju prolazim, tj hoće li uopšte voziti taj voz za Lihtenštajn ukoliko su granice zatvorene, kako to uopšte ide?

3. A ti idi u Luksemburg, pa ne moras kroz Austriju.

4. rezervisan mi je hotel i put, ne mogu da otkažem, tu onda pucam preko 800 e

5. Živim u Nemačkoj, a idem krajem aprila u Lihtenštajn, tj tako je planirano.
    Interesuje me hoće li smetati to što je Austrija zatvorila granice, iako ja samo kroz nju prolazim, tj hoće li uopšte voziti taj voz za Lihtenštajn ukoliko su granice zatvorene, kako to uopšte ide?

pa ako su granice zatvorene, nece ici jebemu kera u supak
    ako su otvorene, ici ce

6. piše na internetu da je austrija zatvorila granicu s lihtenštajnom, ali je dozvoljen tranzit kroz austriju bez zadržavanja, pojma nemam šta to sve znači

7. pa to sto si napisao mozes da prodjes kroz zemlju ali ne mozes da osdtanes

8. pa eto znači mogu proći kroz austriju da uđem u lihtenštajn
    mislim tako sam ja skapirao, ali boga pitaj šta je istina

9. onda moguce da jos uvek postoji sansa da mozes da odes, kontam da ce te svakako obavestiti prevoznik kojim putujes

ali mislim da nema poente da sad previse razmisljas o tome (pogotovo sto ne mozes da dobijes pare nazad kako sam razumeo) iz prostog razloga sto se situacija menja iz dana u dan i tesko je predvideti kako ce sve izgledati krajem aprila

mozda se dotad vec sve stavi pod kontrolu pa malo smanje ove radikalne mere, a mozda ce biti 100x gore i u tom slucaju ce ti putovanje u lihtenstajn biti irelevantna stvar u zivotu

10. u pitanje je DB
    oni vraćaju novac jer je situacija neočekivana, ima o tome članak
    nadam se da će i hotel morati da vrati jer to nisu male pare, a u državu ako ne mogu da uđem onda ne znam što bih im platio

11. U guzvi sam strasnoj pa nisam uopste ispratio ove pizdarije oko Korone ni najmanje, jel moze neko da mi preprica ukratko, ima li ista konkretno da ukazuje da je ovo nesto vise od obicne virusne pizdarijice kakvih prelezimo sedamdeset pre nego sto i podjemo u skolu?

Uglavnom i ono malo sto sam vidio je bilo samo panika, reko ovaj politicar, reko onaj "strucnjak". Jos pricaju da u Rusiji npr skoro ni nema slucajeva.

Zanima me komplet prica, al u kratkim crtama, i sustina, ne zvanicne filozofije?

12. U guzvi sam strasnoj pa nisam uopste ispratio ove pizdarije oko Korone ni najmanje, jel moze neko da mi preprica ukratko, ima li ista konkretno da ukazuje da je ovo nesto vise od obicne virusne pizdarijice kakvih prelezimo sedamdeset pre nego sto i podjemo u skolu?

Uglavnom i ono malo sto sam vidio je bilo samo panika, reko ovaj politicar, reko onaj "strucnjak". Jos pricaju da u Rusiji npr skoro ni nema slucajeva.

Zanima me komplet prica, al u kratkim crtama, i sustina, ne zvanicne filozofije?

Najkrace: nije kuga koja ce okoncati covecanstvo i eventualno ostaviti par kozojeba da ponovo izgrade civilizaciju, ali je definitivno ozbiljan problem koji zahteva radikalne mere; virus je narocito opasan za matore ljude i ljude sa slabim imunitetom (kao i vecina bolestina) i lako se siri, pa ako se svi ponasamo kao najvece mentolcine moze se desiti da se toliko ljudi zarazi da bolnice vise ne mogu vecini da pruze adekvatnu negu i u tom slucaju virus postaje opasan i za mladju populaciju
    detalje o tome kolko ce ljudi umreti i kolko ce sranje trajati je nezahvalno predvidjati

u svakom slucaju, idu na kurac i retardi koji preuvelicavaju ovo, i retardi koji i dalje negiraju stvarnost

13. E tako nesto mi je bas trebalo, zahvaljujem!

14. Lepo sročeno... u suštini, kupujemo vreme do vakcine koja može doći za par godina. Da se ovim merama uspori maksimalno progresija i zagušenje zdravstva koje neće moći da se bavi drugim stvarima. Vrućine će ga sig/sig koliko toliko usporiti, barem možemo da se ponadamo, ali eto ga opet septembra. Svakako će biti deo našeg života, dok se ne stekne kolektivni imunitet, ili naiđe vakcina, ili neki lek koji znacajno smanjuje smrtnost kod obolelih... Svakako nas čeka nekoliko godina ovoga, ne u ovoj meri naravno sa zatvaranjem granica, al biće tu.

U geopolitičke prilike ne bih ulazio, u ekonomske, nije mi to struka... Ameri, kao dosadašnji policajci, će se okrenuti svojim granicama... Vučić se zajapurio što nema pan-evropske solidarnosti, poziva Kineze... Živimo u najluđim i najnepredvidijim vremenima od 1960-tih i početka hladnog rata. 90-ih si znao da će pući Sovjetski savez i da će NATO uzeti primat. Posle 9/11 si znao da će ga Bliski istok najebati... Sad bukvalno ne može ništa da se predvidi kako će se odvijati situacija.

15. itle>!VAŽNO SAOPŠTENJE! Molimo da pročitate.

Pokret Levijatan Srbija se, bez obzira na političke razlike i nezahvalan položaj ovakvih manjih opozicionih frakcija, na poziv države od ovog trenutka stavlja na raspolaganje u svom punom kapacitetu MUP-u, Ministarstvu odbrane i drugim relevantnim organima javne vlasti u borbi protiv pandemije "COVID-19". Prepoznati kao oni koji bezrezervno staju u zaštitu najslabijih i onih koji glasa nemaju, POZVANI SMO da se svrstamo u prvu liniju odbrane naših najstarijih sugradjana i onih kojima će pomoć biti neophodna, bili to žene, deca ili životinje. Levijatan sa svim priključenim patriotskim organizacijama će preduzimati aktivnosti na snabdevanju starih,nemoćnih i uplašenih prema planu koji će
    biti definisan od strane nosilaca funkcija javne vlasti. Takodje ćemo se baviti kontrolom mreža, prevencijom širenja panike, lažnih vesti i imamo ingerenciju za reagovanje u smislu momentalnog prosledjivanja službama sa kojima imamo utvrdjenu liniju. Levijatan sa pridruženim patriotskim organizacijama poziva sve koji nas prate i drže do našeg stava da poštuju odluke Predsednika i mere Vlade,kako bi svojoj zemlji omogućili pravilno i optimalno kretanje kroz krizu kojom je zahvaćena. Levijatan je,kao i uvek,tu uz vas i trudićemo se da preduzimamo pravovremene mere u korak sa nadolazećim rizicima,o čemu ćete biti blagovremeno informisani.Bićemo sa
    vama,jer svako ima pravo na zaštitu. Kada strah i nasilje pomisle da postanu zakon ZAŠTITA JE NAŠA DUŽNOST!

Živela Srbija.

Ovako je nekad i Arkan predstavio svoju kampanju ubosni 90tih sa svojim tigrovima

16. Meni ovi iz levijatana deluju kao oni jebeni vrapci iz gejmotronsa. Jebace nam vise mamu nego korona za par godina.

17. https://www.worldometers.info/coronavirus/
    neko hakovao sajt hahahah vatikan 800 hiljada smrtnih

18. AHHAHAHAHAHAHHABA VRISTIM

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.