Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
dobar info.
elem,
http://rs.n1info.com/Vesti/a578541/Spisak-svih-drzava-u-kojima-nema-potvrdjenih-slucajeva-koronavirusa.html
interesantan spisak.satro nema u africi,cg,severonoj koreji i npr u istocnom timoru gde zive svi virusi ikada.
Procitao sam negde da u Cg nema jer se mole 3 puta nedeljno...
E sad ne znam XD
ima logike,ali mislim da su u tripu ako nikog ne testiramo,necemo ni imati nikog zarazenog.sto je, moramo priznati,najbolja taktika na nekom globalnom nivou...
u sverenoj koreji pobiju sve koji zive u regiji zarazenog.jebi ga,da se ne siri.
Vec sam procitao ovo boh i dobra je informacija
Poslao sam svojim boomerima ovaj info, predlazem i vama isto da uradite
meni je najjace sto je vojska izasla na ulice sa sve dugim cevima, kao da ce stvarno da pucaju na virus
kapiram da je to neka procedura da u vanrednom stanju moraju da imaju oruzje, al stvarno izgleda malo retardirano
vojska cuva bolnice.zarazi im se jedan,odu u kasarnu,zarazi ih gomilu...bukvalno se zajedno kupaju,jedu,seru...ovde je logika rekla laku noc odavno,ali ipak bi bilo bolje da su umesto oruzija dobili neku zastitu.a najbolje bi bilo da su ostali u kasarnama jer nikome ne mogu pomoci van njih.nisu ovo poplave,niti je rat.to je cisto da bi vulin mogao da se igra i da nazove vucica na dnevnom nivou 20 puta vrhovni komadanta.nedostaje mu to od slobe.
A jebem im sve zarazno, pa peru li ruke oni
57 zaraženih
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/784/253/4bb.jpg
Marić prca Nestorovića u Ćirilici za ono što je izjavio hahaha
I zaslužio je kenjanje po vugli arogantnoj
Manji od makobog zrna je sada. Svaljuje na Vučića sve hahah show jebeno
де си ти мали коронко мацмацмац
најготивнији мимови до сада на прву
- гвозден из лепа села кад седа у камион фотошопирана му маска и каже -,,да се не љубимо" ЧД
- београђани купили по тријес кила брашна већ две генерације нису умесили леб
- леџит вест: -први дан ванредног стања пензоси направили гужве на јавним местима много веће него што је уобичајено.
- ,,боримо се против невидљивог непријатеља!!!"
срби: слика колцета по крилу ф117а у атару села буђановци.
metro cash&carry ceo odeljak sa brasnom prazan
још мало полу норми шеге
https://twitter.com/ivan__damn/status/1238851336348688384?fbclid=IwAR0WbO18DfNcqwDflljLcyYH_HHxFkA5nQKXHkjD_ahZbPOMK_ohK3FxacM
stoka pokupovala cigare, pusicemo kurac
ima trilijardu strana,pa da sada ne saltam sve.verovatno je neko primetio da cim su turci pustili migrante,svi zatvorili granice.virus ovo-ono.nista bolje od teorije zavare sabajle.
Niko vise i ne prica o migrantima
Globalno zagrevanje u ćošku plače.