Korona virus u Srbiji

1. A ovo za Kinu se bojim da cemo tek platiti. Sprema se uzasna kampanja protiv Kine, a pogadjajte koga ce zakaciti kao njihovu podguznu muvu u Evropi. Taj ko ga savetuje nas nikako ne voli.

2. nismo samo mi dobili pomoc od kine nego i hrvatska i austrija i ja mislim francuska i spanija
    neke zemlje i vise aviona od jednog

3. juce neki pop iz ns pricestio ljude istom kasicicom.narani on masu ka stoku bez problema.
    cekacu u redu,imacu masku,rukavice,pracu ruke...mmmm,kasicica koju svi koriste.fetis
    https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/237397/VIDEO-U-crkvi-u-Novom-Sadu-pricest-gradjana-istom-kasicicom.html

4. ne znam sta je tim ljudima u glavi

5. ja znam sta im je u srcu :DDDDDD

6. Mislim da su kašičice uglavnom srebrne, ili pozlaćene, a to su, naročito srebro, antibaktericidni metali, pritom i vino sadrži alkohol itd... Što i dalje neće moći da me natera da se pričestim, jer kad vidim kako rendom bezuba baba posafta onu kašičicu kao da je kita u njenim najlepšim danima, pegla mi se... Kad mi naiđe period odem u manastir kad nema nikog i tihujem pred oltarom, upalim sveću sa iskrenom molitvom u sebi itd... Donese neki smiraj duši sve to. Ljudi se tu neprekidno mole 500-600 godina, održavaju liturgije... Ipak su to posebna, sveta mesta

7. песме за почетак краја који постаје нови почетак

илити акопо ако по апокалипса кад је човек нека стипса

https://www.youtube.com/watch?v=Yw3VkhTrK50

8. nije dovoljno ni srebro ni alkohol od 12% da ubije mikroorganizme za tako kratak period kontakta

9. Ako moze neka konstruktivna diskusija, bez ovih entiteta poput Bob Roka. Elem

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Population_structure_and_ageing/hr

Ukratko, zakljucak Eurostata: "Udeo radno sposobnih ljudi u EU opada, dok se relativni broj penzionera povećava. Učešće starijih ljudi u ukupnom stanovništvu značajno će se povećati u narednim decenijama jer će više ljudi iz posleratnog doba "Baby boom generacije" imati pravo na penziju. To će zauzvrat staviti veće opterećenje za radno sposobno stanovništvo kako bi garantovalo socijalnu potrošnju starih lica za niz srodnih usluga."

"Stari ljudi žive predugo i to je rizik za globalnu ekonomiju. Moramo nešto učiniti u tom pogledu, urgentno". (Kristin Lagard, nekadašnji direktor MMF)

10. Dobro jutro Kolumbo xD

11. Sklonost ka zavereništvu mi je jedna od najgadnijih odlika našeg mentaliteta, iskreno

12. Erisha, srebrna površina je biocid, što je Firer za jevreje, to je srebro za bacile, evo par reči o tome:
    The metabolism of bacteria is adversely affected by silver ions at concentrations of 0.01–0.1 mg/L. Therefore, even less soluble silver compounds, such as silver chloride, also act as bactericides or germicides, but not the much less soluble silver sulfide. In the presence of atmospheric oxygen, metallic silver also has a bactericidal effect due to the formation of silver oxide, which is soluble enough to cause it. Bactericidal concentrations are reduced rapidly by adding colloidal silver, which has a high surface area. Even objects with a solid silver surface (e.g., table silver, silver coins, or silver foil) have a bactericidal effect. Silver drinking vessels were carried by military commanders on expeditions for protection against disease. It was once common to place silver foil or even silver coins on wounds for the same reason.20

Silver sulfadiazine is used as an antiseptic ointment for extensive burns. An equilibrium dispersion of colloidal silver with dissolved silver ions can be used to purify drinking water at sea.2 Silver is incorporated into medical implants and devices such as catheters. Surfacine (silver iodide) is a relatively new antimicrobial for application to surfaces. Silver-impregnated wound dressings have proven especially useful against antibiotic-resistant bacteria. Silver nitrate is used as a hemostatic, antiseptic and astringent. At one time, many statesclarification needed required that the eyes of newborns be treated with a few drops of silver nitrate to guard against an infection of the eyes called gonorrheal neonatal ophthalmia, which the infants might have contracted as they passed through the birth canal. Silver ions are increasingly incorporated into many hard surfaces, such as plastics and steel, as a way to control microbial growth on items such as toilet seats, stethoscopes, and even refrigerator doors. Among the newer products being sold are plastic food containers infused with silver nanoparticles, which are intended to keep food fresher, and silver-infused athletic shirts and socks, which claim to minimize odors.1314

13. ne zna se od cega je kasika.posle se svi brisu istom krpom.
    bilo da je pandemija ili sta vec,teski je debilizam zvalaviti za nekim drugim kasiku.

14. neki python programer ako moze da mi se javi na pp, za mali rad od nekoliko redova...

15. https://www.youtube.com/watch?v=Bje-YOkibRg

bukvalno, od svih sranja vucic ce na kraju pasti s vlasti zbog toga sto je izazvao ove klipove

16. Ne seri... Koliko je to divan narod, zapravo... ❤️

17. mislim da je on vec pao, nego ne mogu da nadju zamenu, zna to on i zato usmerava sve resurse u diskreditaciju svakog ko zalici na opoziciju...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.