U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
kako jednoćelijski a nemaju ćelijsku građu, odakle vadiš ove informacije SRBININFO/JOVANASTOJKOVIĆ/ANITIVAX?
Ne širi dezinformacije izguglaj prvo pre nego što odvališ nije mi jasno u doba najlakše dostupnosti informacija ikad da su ljudi ovoliki debili.
Naravno da je govno zivo. Ja bih mogao sa sigurnoscu da tvrdim da je recimo stolica nezivo bice, ali nisam primetio da stolica iz Wuhana pokazuje zelju da se zakaci na neku Pakistanku... mozemo da kenjamo o definicijama zivota, ali pokazuje aktivnost, znaci zivo je
po tvojoj logici i sunce ima gomilu aktivnosti dakle zivo je
poredjenje ti je jebe kevu
Živo il ne, ovo govno se opasno širi. Sad će tek oni debili ameri da ga održavaju u životu, jer su se kurčili dok su mislili da neće to kod njih.
Tramp je u ovoj situaciji ispao totalni klovn. U početku pandemije je imao stavove slične ko naš Nestorović - smešno je, prevara, ne obraćajte pažnju,.. a u jeku pandemije ima opet iste stavove. Na obraćanjima javnosti uglavnom diskutuje o ekonomskom aspektu, uticaju svega na privredu, berzu... Stanovništvo je na nekom petom, šestom mestu. Zato sad korona buja po eksponencijalnoj liniji, i tako će još nedelju dana dok ga ne dozovu upamet stručnjaci oko njega i dok ne primeni rigoroznije mere.
To je kad iz nekih principa nećeš da primenjuješ ''komunjarske'' metode i ne želiš da te građani proglašavaju za diktatora, a uz to i ne haješ za ljude nego sve posmatraš sa aspekta biznismena.
pa druze kao i lekove kad pijes uticu na tvoj organizam ne znaci da su zivi, virus definitivno ne moze da se proglasi ni zivim ni nezivim mislio sam da je to opste poznato
hahahh dal je moguće da ste zaboravili šta je virus u stvari, jebeni najmanji neki kurac na svetu sačinjen od nekih proteina i malo nekog jebemliga kakvog dnk koji je praktično neživ van ćelije domaćina
bakterija je bar jednoćelijski organizam, znači ŽIVI organizam
ste završili samo 4 razreda osnovne a
Napada, mutira, pročitah da ima dnk. Pa živ je virus umro nije. Aukurac.
Brufen nema dnk.
Stav je nauke da je viruse najpreciznije nazivati biološkim objektima, što je, priznaćemo, izvrsno rešenje.
Ovo je zvaničan stav G-unita
https://i.ytimg.com/vi/pFKVoM6JuHk/hqdefault.jpg
evo ga bemvas, školski primer i crtež kakvog svi pamtimo iz 5. razreda
Sve što me juri da me utepa je živo.
Moze da se ramnozava. DOduse potrebna mu je celija domacina, ali meni je potrebna picka u koju stavim kurac da se razmnozim. Ja smatram sebe zivim bicem.
Inace prvi otkriveni virus je bio TMV (tobacco mosaic virus)
Jos se mucimo sa njim uzgred, evo tipa 130 godina posle otkrivanja. Toliko o nezivim stvarima.
kao deo tog otkrica Meredit Stenli je dobio Nobelovu nagraadu, a jedan nas covek je bio umesan krajem 19 veka u to otkrice, zaboravio sam ime.
na vrh mi jezika ali se secam da je grobar bio