Korona virus u Srbiji

1. Uglavnom desničari ultraši guraju priču kao ovo nije ništa, nećemo diktaturu, pustite nas napolje, običan grip bla bla,
    demokratija ovog puta poziva na radikalne mere i zatvaranje, sve je postalo naopako.

2. Jbg kad poslušaš priče ovih ljudi (koje deluju krajnje razumno), i činjenicu da Nemačka ima jednak broj obolelih kao i Italija, ali smrtnost tek 0.2%, sve ti bude jasno.

3. Poenta kod Svabe je sto su disciplinovani, pa su se matori i bolesni zatvorili u kuce i ne cine visok procenat obolelih. Kod Italijana je jebeno rasulo, setali se, visili po kafanama, isli na kafe i vecere... Dok nisu poceli da umiru kao muve i kolabirao im zdravstveni sistem.

4. Poenta kod Svabe je sto su disciplinovani, pa su se matori i bolesni zatvorili u kuce i ne cine visok procenat obolelih. Kod Italijana je jebeno rasulo, setali se, visili po kafanama, isli na kafe i vecere... Dok nisu poceli da umiru kao muve i kolabirao im zdravstveni sistem.

jesu se kurac uvukli u kuce, video sam danas gomilu i na ulici i u supermarketu

5. to da su njemci ultradisciplinovani je mit

6. Ma gde su se zatvorili u kuće, jebe im se baš. I ovo sad što ih ide po dvoje i što ne mogu da se okupljaju stupilo je na snagu relativno skoro.

7. Danas u Maxiju, dve kase rade jbg, nemaju radnike.

I neka kučka u redu iza mene, prvo je napinjala sve da se odmaknu od nje makar 3m.

A onda je počela da se dere ko nenormalna "OTVORITE JOŠ NEK KASU DA NE POPADAMO OVDE"

Pa mamu ti jebem, sedi ti i kucaj, da ti se 300 ljudi dnevno nakašlje u facu.

8. moj cale je tako podjebavao u nekom trznom centru kasirku i rasplakala se zena nesto je bila vec nervozna
    i nije otkucala prasak 10kg

9. Radio sam jedno vreme u jednom većem marketu i znam sa kakvim se retadima kasirke susreću dok moraju da glume ljubaznost jer jebiga gužva je a njena ulica odnosno raf još uvek nije odrađen po planogramu. A manjak radnica, pa trči tamo trči ovamo.
    Išamarao bih ti ćaleta zbog toga eru.

10. Šalim se, ne bih, samo bih pitao EL IMA NEKA PROBLENA

11. Planogram, nači verovatno je neki objekat iz mercator sistema. )

12. Kolio bih voleo da Vucic digne ruke od svega i kaze NAOUSITE MI SE KURCA svaki vid kretanja je dozvoljen, gasi sajam gasi sve. Pa kad dnevno se zarazi 7000 ljudi i omre 650, da ne slusam teoreticare zavere kako je ovo bezobasno i kako je farsa

13. pa da, ovih 120k zarazenih nije nista naspram toga sta ce tek biti u americi, potpisujem da ce tamo biti najvece sranje i najveci broj mrtvih kad sve ovo prodje i kad se podvuce crta

zato treba sad pratiti bitkoine i ta sranja i kupovati kad padne nisko

14. Pozdrav firex. Super si odgovorio na onu konstruktivnu raspravu. Hoces jos neku fotku clana porodice.

15. Saće Ćilmo sensei da uči Firexa kako da smuva lepšu pičku od sebe

16. Thilmo jaka njuska bas

17. Ovo je bio skec dobar sa njegove strane

18. u americi ne vredi vise rpoglasavati karantin

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.