Prijava

Triforce ti si garant bio jedna od tih beba samo ti nisu pojeli bubrege nego mozak, a umjesto mozga ti ugradili crknutog poljskog miša

Twitter banovao bruku triforceovih radnih kolega jebi ga

https://www.nbcnews.com/news/amp/ncna1234541

Twitter bans 7,000 QAnon accounts, limits 150,000 others as part of broad crackdown

Ne znam da li se može kod vas učitati ova MISLIM stranica? Kod mene može jer sam ovca, beeee

Samim tim što si postavio ovo ti si upravo sve reko i ništa od toga ti ja ne poričem. Zapitaj se malo do koje mere idu i ko kontroliše twitter.
Hint: https://twitter.com/jack/status/5081?s=20
https://thetruthrevolution.net/wp-content/uploads/2018/06/MAIL3.png

triforceovih radnih kolega

i like the sound of it hahahah

Stvarno smo radnici napatismo se da otvorimo sve te silne oči xD

Lol. Nasmija me baš

Otvori se zglavkar. Ne tolerise se ravnodusnost. Ne mozes vise biti dobrica dok zatvaras oci pred nepravdom i istinom.

Lol. Nasmija me baš

Smešno ti je što 800.000 dece godišnje nestane samo u Severnoj Americi? Apsolutni bednik 2

Ne smiješno mi je što si karikatura iz crtanog filma

Zglavkar, upitaj sebe i svoju dusu da li je slucajno sto si ovde? Da li je slucajno sto si se bas nasao na ovoj stranici i razgovaras o ovim temama.

Samo se upitaj. Znam da si ti "kul" momak na sajtu i tvoji stavovi odgovaraju vecini na sajtu ali razmisli o tome sam sa sobom.

Triforce i ja pokusavamo da ti pomognemo. Ne trazimo mi od tebe da ti sad ovde priznas nesto ili da korigujes bar malo svoj stav jer ces time biti manje "macho" i izgubices autoritet medju svojim "realistima" sajta.

Ali sebe radi, istrazi. Pokucaj i bice ti otvoreno ;).

Prijatan ostatak dana ti zelim.

Trump je "poželio sreću" pedofilki Ghislaine Maxwell. E sad, šta to znači? Konsultovao sam se s jednim gospodinom zvanim Mi (µ, neki Grk valjda koji je šef tog Q lika) i reče mi da je Trump isto pedofil kao i ovi u Hollywoodu. Barron Trump je pravljen u laboratoriji a Melania Trump je robot koji je trebao biti ličnost u filmu Terminator Dark Fate ali NWO je odlučio da taj robot bude "žena" predsjednika.

µ na žalost nije imao dugo vremena pa sam pustio vodu u WC šolji da ode. I tako on ode u drugu dimenziju kroz kanalizacijske cijevi (mnogi ne znaju da je to wormhole do druge dimenzije). Rekao je svratit sljedeći put kad budem olešen od alkohola ali će mu oblik biti drugačiji da ga ne prepoznaju.

Ti si dečko debil možda čak veći i od gambija

A ti dečko očigledno nisi lol. Očigledno da slijepo vjerovanje nekom ko se pretstavlja kao insajder Q iz Trumpove administracije, a u stvarnosti je (barem u početku) obični lik koji se samo šprda sa slaboumnim poput tebe, znači da si zdravog razuma i da su svi ostali debili.

Lol.

slijepo vjerovanje

Cela poenta ove teme i moje spike generalno ide protiv ovoga, ti da imaš mozak koristio bi ga i valjda bi najpre istražio malo šta je to o čemu se priča, pa bi otišo na sajt qmap.pub možda čisto da proveriš šta se to dešava tamo pa bi otišao na neki subreddit da čuješ mišljenje bil gejc milenijalaca pa bi tek onda izveo zaključke, ali mislim da samo pišam uz vetar kad pokušavam da nešto objasnim idiotu koji jesi. Izvini brate ali ti jesi glup do bola i to je moj zaključak koji sam izveo na osnovu vremena provedenog u komunikaciji sa tobom. Nikada mi neće predstavljati problem da kažem ono što mislim bilo kome s kim sam opštio pa makar celi sajt bio u kritičnom stadijumu intelekta poput tebe. Doduše ima vas samo dvojica možda trojica hvala bogu inače bih napustio brod odavno

Odmah da se ogradim jedno je kad zovem ljude ovcama jer znam da će ih to triggerovati da istupe iz stada, a drugo je kad nekog nazovem imbecilom zato što je imbecil

O ne! Stranac na internetu me zove imbecilom i ovcom! Baš sam trigeriran! Šta ću sad jebote xD

Zar nije jedna od glavnih ideja u vezi qanon bila da Robert Mueller ne istražuje rusko miješanje u izbore 2016 i konekcije istog s trumpovom kampanjom (kao što ovce misle, naravno) nego naprotiv da Mueller i Trump rade zajedno istraživajući pedofile i DNC? Lol

I kad je ta ideja propala prešli ste na nešto drugo samo da se farsa nastavi.

Ti si dečko puko.