QAnon

1. I lik i dalje vrsi pritisak na javnost debilnim pricama djilas ovo ono namesto da je obratno. Javnost treba njih da pritiska.

2. стратимире напуши се курчине

3. Brate kaizen me kulira laganeze

4. Ne dirajte mi brata Triforca ili cu da nabedim sive vanzemaljce da vam nabijaju sonudu u dupe, dok vas dobri stari lizardi prsakaju po faci!

5. S O N U D U
    O
    N
    U
    D
    U

6. Seksualna zlostavljanja ekipe Cyber Ninjas i vaganje ballot kutija, da se listići tako "izbroje" LOL

In related news, ballots and machines being used in the audit were packed up and moved for the fourth time Thursday — to make way for a gun show at the basketball gym Cyber Ninjas had been using. The audit was initially expected to be completed in May, but a spokesman for the audit said this week they have "a little more work to do.

In an interview, an observer watching the process on behalf of Secretary of State Katie Hobbs (D), the state's chief elections officer, said it appeared to him as though the delay has potentially been caused by audit workers who were spotting problems and struggling to reconcile their own numbers," the Washington Post reported. "Ryan Macias, former acting director of certification and testing for the U.S. Election Assistance Commission, said he overheard one worker express confusion over why a process she believed was sound was producing so many mistakes.

Macias also said audit organizers had been continually introducing new procedures into their work — on Tuesday he said for the first time he saw workers using large scales to weigh boxes of ballots, presumably to get a new count of how many ballots each box contained.

https://www.rawstory.com/arizona-election-audit-hit-with-new-scandal-as-female-workers-say-their-harassment-complaints-were-ignored/

Triforce taj audit nije ni L od legitiman. Batali tu farsu.

7. nema sad bataljivanja kladili smo se u 1000 ripla

8. Naravno da nema hehe. Triforce će se pojest živ

9. Zglavkare ako se sećaš sve vreme dok je trajao audit bio je sniman kamerama i u toku livestreama si mogao da proveriš rade li svi svoj posao, ima li malverzacija, da li se nešto sumnjivo dešava itd. Ja sam nešto kratko pratio ali ljudi su blejali 24/7 samo da se uvere da je sve legitimno. Ono što sam ja lično video jeste to kako koriste nesvakidašnje metode, između ostalog UV svetlo da raspoznaju prave listiće od lažnih jer valjda svaki legalni listić ima neki nevidljivi otisak neam pojma ali kažem ti, ovde je bio lajv

If you find something sketchy in the audit live stream, please join and report it to:
    https://t.me/ArizonaAuditLiveFeeds
    Arizona Audit Live Feeds
    History in the making with AZ's forensic audit
    Be an observer at
    http://auditwatch.win (preferred)
    http://AZaudit.org (official)

10. Uostalom šta si se uzjogunio, sačekaj rezultate slađe će ti biti da se ispišaš po meni ako ne nađu ništa

11. Zna se šta će na kraju biti. "Našli smo nešto, Trump pobijedio AZ, ne možemo reći šta je i ne možete provjerit (trust us wink wink)"

Čisto da se suptilno ubrizga sumnja u već više puta provjereni i zvanično potvrđeni rezultat.

Ali nažalost ni to neće biti dovoljno da vrati trumpa u ofis ove godine. Triforce donji kako god okreneš.

12. Triforce ko ti je taj jezivi lik sa avatara?

13. ma nebitno, trajfors drka kurac na maloletnice iz japanskih crtića, što ne bi stavio ih kao profilnu?

14. Haha prvo da mi vidimo šta su to našli. Fan fekt: petnaestak drugih država ih je obilazilo da "ukradu" model audita ako (tj. kad) bude potrebe

15. A primetio sam da se previše uzdaš u DoJ al to je valjda zato što ne znaš jbg

16. Ti kao znaš, sa retardiranim bitchute videoima i rando twitter likovima, šarlatanima, lažovima i prevarantima koji znaju "istinu", a nijednom nisu bili u pravu. Ni ti ni oni. Sve ide pa nikad.

Ukratko, ne seri.

17. Jest jak model audita kad je jednostranački i kad glavni baja Cyber Ninjas ekipe vjeruje u raznorazne teorije zavjere i QANON bajku za odrasle.

To nije audit, to je cirkus. Farsa ravnopravnosti na čelu koje je samo jedna stranka. Republikanci. Sore LOSERS.

Fan fekt: Arizona je imala već dva audita. Oba potvrdila Bidena kao pobjednika te države.

18. Jednostranački
    .
    .
    .
    . . .
    . . . .
    . . . . . . ah

19. a nijednom nisu bili u pravu. Ni ti ni oni.

Daću samo jedan primer - Mueller

20. u cemu je fora sa tim kripticnim primerima kao "pametnom dosta"?

sta Mueller, igra za Bajern?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.