Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zapata brate, izadji sa tim informacijama u javnost ako znas da nas lazu, nemoj nas trovati ovdje Boga ti.
Ocigledno informacije nisu tajna cim ih kacis ovdje, pa lijepo izadji na neki medij i reci to. Ili se snimi na fejsu ili yt.
Nema pravila. Likovi od 40 god umiru iz punog zdravlja... doduse gojazni, al sad ne nesto morbidno.
A zapatu garant mršnuli sa strane, dali mu da broji mrtve a ono samo 5 za mesec dana. Pa sad mora da drami.
Brate, ova korona ce vracati jos tri puta u narednih mjesec dana.
Taman kad malo olade mediji, STRASNO KORONA SE VRACA NA VELIKA VRATA. OPET NAS KINEZI TRUJU FOTO PLUS VIDEO
Da ga jebem, ovde mislim da su slucajevi ispod 50-60 bas retki, a realno je mnogo veca epidemija nego tamo.
Evo, od 750 smrti, 4 su ispod 50. Pa da ga jebem nisu valjda toliko zdraviji od nas.
kelt brate, moze njemu karton biti cist ko suza, a mozda kulja nesto u njemu sto ni sam ne zna.
Sto jedino dovodi do zakljucka da je u Srbiji vec debela epidemija, samo se vlast pravi da je sce u redu i da sve drze pod kontrolom
Brate, milion ljudi na svjetksom nivou je mala stvar, ne bi se dizala frka osim ako nije 100x bar toliki broj. A realno koliko ljudi i dalje radi i tegli za porodicu a kaslje i ima temperaturu i boli ga kita za koronu.
Celte, kakvi god da su. Stručni ljudi daju inforamcije u 15h svaki dan.
Ti formiraš mišljenje na osnovu priče medicinske sestre u skafanderu kojoj je najveće zaduženje bilo da broji krevete na čairu.
A tarzanija ga najurila jer stolice jebene nije brojao kako treba, pa ti vidi.
Ne vjerujem ni strucnim licima ni Zapati, ako laze jedno laze i drugo jer mora, takva smo drzava.
A pusti Tilmo jbg zanimljivo je jedan posto i to je to ne siluj jeste čovek doktor jebeno
Bugarin al doktor
Širenje panike je krivično delo u vanrednom stanju. Poslao sam urgentni mail vladi Srbije.
Pa nek oni odluče da l' priča istinu ili širi paniku, ovo nema smisla više.
ma prenose realno stanje.malo ima bolesnih,ja ne znam nikog ko ima koronu, a ne znate ni vi sigurno.nekom je u cilju da sedimo kuci uplaseni a zbog cega to ne znam ali saznacu
DA LI NEKO ODAVDE ZNA LIČNO NEKOG KO JE ZARAŽEN KORONA VIRUSOM?
Ja još uvek ne
Ja sam prelezao blazi oblik mada nije bilo svejedno
Jedina šansa ovo da se pregura je da bilo kog starijeg od 55 god izolujemo skroz. A mi mladi koji mora izlazimo da pijemo vitamine. Lično uzimam vit D i cink+selen one suplemente. Ma svestan je i tilmo ozbiljnosti situacije, ovo mu je odbrambeni mehanizam, zna on mene ko sam, ne ljutim se. Celi april i maj će biti ovakvi, drustvo. Brojke umrlih su manje u zvaničnom raportu, jer 1. Neko umre a ne stigne biti uzorkovan ali je to svakako COVID po kliničkoj slici. 2. Nekome stigne da je negativan, ali boluje duže vremena, virus je samo inicirao sled događaja da čovek strada, al ne ulazi u zvaničnu statistiku. Ne verujem da ima skrivanja podataka, bukvalno je nemoguce u vreme medija, tilmo zna onog mladog što umro iz niša 79' na aerodromu što radi, odmah se digla graja...
Dobro, probao sam par puta ali si se dobro držao. Odustajem. Xd