samo sto imamo rezimske medije i opozicione tu se ne zna ko vise izmislja i prica gluposti.mi blage veze nemamo sta se desava u zemlji ne samo sto se tice korone nego bilo cega
Ej al očekivao sam da će gologuze pošalju među zaražene a dobili smo top opremu, gledam Italijani imaju slabije maske od nas i nemaju ni skafandere... Na koju foru i odakle, dont ask dont tell :)
od svega me najvise nervira skok cena. limun posklupeo za 100% kolko vec.voce i povrce posebno.mislim da je sve generalno poskupelo i vrv ce da ostanu te cene i kad prodje pandemija.kad je nesto pojeftinilo za 100 ili 30 % .nikad.moze da skoci cena ali posle toga da pojeftini to ne moze.znaci jos 2-3 takva poskupljenja i ja cu od plate moci da kupim samo neke grickalice kao 90ih.stanje u svetu je katastrofa.a kako i da bude bolje kad su vladari sve ego manijaci i budale
Virus koji kosi sve pred sobom, najstrasnija pojava u zadnjih 10 godina - vitamina C.
sta cess kod virusa za koji nemas vakcinu i lek? ja bi dodao i odmaranje i toplu supu :)
to je i fora, dodjes u bolnicu sa upalom pluca ovako, rknu te antibioticima i prodje. dodjes sa koronom, stave te u krevet i gledaju te oces li napolje na nogama, ili nogama napred.
ništa uskrs, ništa prvi maj, ništa đurđica...sve što volim nema
ništa 4-20
Kurac ce moj da zabrani 1 maj haha
Treba da ima oko 4 miliona policajaca
obrisi tastaturu asepsolom posle ovog jovicica zapata
samo sto imamo rezimske medije i opozicione tu se ne zna ko vise izmislja i prica gluposti.mi blage veze nemamo sta se desava u zemlji ne samo sto se tice korone nego bilo cega
Zasada je situacija stvarno pod kontrolom... ali prognoze nisu optimistične
pa jel si pre 5 min pisao da je katastrofa,plasio si tilma, kapiram
Pa katastrofa je nama zdravstvenim radnicima jer ginemo od posla a vidim ulice pune. To je bio moj apel
Joj Zapata, joj.
izdrzi,..imas aplauz od mene
Vitamin D i cink cepajte i izbegavajte kontakt s bumerima i bice to ok.
Ukoliko dobijete simptome, vitamin c u visokim dozama
Ovo me podsjeca na doktora u hitnoj kad sam studirao, ma ispiraj to cajem od zalfije.
Dosao sa napadom astme, ma ispiraj zalfijom. Doveo druga na ispiranje ma ispiraj zalfijom, ovaj slomio ruku ma utrljaj zalfijom.
Virus koji kosi sve pred sobom, najstrasnija pojava u zadnjih 10 godina - vitamina C.
Ej al očekivao sam da će gologuze pošalju među zaražene a dobili smo top opremu, gledam Italijani imaju slabije maske od nas i nemaju ni skafandere... Na koju foru i odakle, dont ask dont tell :)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1634519563366292&id=309309215887340
Motivacioni govor, nije vezan za temu, vezan je za život. (Citati za bednike jebite se)
Riffraff naravno, govorim o blagom obliku COVID-a gde nema preporuka za bilo koji drugi vid terapije.
od svega me najvise nervira skok cena. limun posklupeo za 100% kolko vec.voce i povrce posebno.mislim da je sve generalno poskupelo i vrv ce da ostanu te cene i kad prodje pandemija.kad je nesto pojeftinilo za 100 ili 30 % .nikad.moze da skoci cena ali posle toga da pojeftini to ne moze.znaci jos 2-3 takva poskupljenja i ja cu od plate moci da kupim samo neke grickalice kao 90ih.stanje u svetu je katastrofa.a kako i da bude bolje kad su vladari sve ego manijaci i budale
sta cess kod virusa za koji nemas vakcinu i lek? ja bi dodao i odmaranje i toplu supu :)
to je i fora, dodjes u bolnicu sa upalom pluca ovako, rknu te antibioticima i prodje. dodjes sa koronom, stave te u krevet i gledaju te oces li napolje na nogama, ili nogama napred.
Kunem ti se zivotom da ti lijece koronu ko obicnu upalu pluca niko umro ne bi.
jedini ali jedini izlaz iz svega ovoga je revulucija
ne demonstracije, kakve demonstracije daleko bilo, nego revolucija
https://www.youtube.com/watch?v=BRU-N0onY6s
dobre pičke dobra zika i vitamin C