Koronavirus u Srbiji 2

1. kafa rok cigara i neki dobar vitamin C

Ja tek aad skonto da je stalker manijak, dje si picko

2. znaci lekari srecni sto imaju odela od museme i plasticne vizire kao da su dobili kosmonautska odela..pa to bi trebalo da se napravi za 5 miliona ljudi u roku od sat vremena jbt drzava nabavila zastitna odela, velika stvar

3. pre 3 nedelje sam imao neki grip sto sad u retrospektivi lici na koronu. tad jos nije bilo price o laksim simptomima, al nekako u kratkom periodu svi ljudi sa kojima smo u redovnijem kontaktu se prijavise sa par dana prehlade i blaze temperature, dok deca kasljala nesto malo.

4. jesam pička realno hahah,
    kad počelo ovo sranje dao sam otkaz na poslu, jeste da sam planirao već neko vreme i taman se poklopilo :)

5. na cudan nacin me bolelo grlo, nekako ispod jabucice, a ne gore gde je normalno. nikad me nije tako bolelo, bar ne da se secam.

6. Bjezi kelt, prenijeces mi koronu preko foruma

7. I ja sam imao 15 dana temperaturu, 10 od tih 15 nije isla ispod 38, pet dana je prelazila 39.5, svako jutro cetiri injekcije, infuzije, inhalacije i razne tablete, pa prezivih. Smao prije tri mjeseca se zvalo upala pluca, sad je korona

Edit: atipicna virusna upala pluca kako je rekao moj doca

8. a kad treba da se radi za gigante i korporacije onda mogu da se nastancaju na hiljade automobila, lopti, patika dnevno

9. Malo pre u emisiji OKO neki lik kaže da su prognoze da će se 70 posto ljudi zaraziti koronom, da ove mere treba samo da ublaže eksponencijalni rast broja zaraženih. Ako je to tačno i ako će rast biti približno linearan trebaće nam 100 godina da izlečimo koronu po nekim mojim proračunima. Dakle zajebi sve, ukidaj mere i pusti da stvari idu svojim tokom, posle dva meseca samo od sebe će proći..

10. ja poslednje 2-3 nedelje iskasljavam govna evo sad kad sam prestao i ok pocinje grlo da me boli pa jebem ti majku

11. Ali druže ja sam presrećna glava, savladao sam veštinu da ni jedno slovo što labokv napiše ne pročitam

12. ok ako treba da napustim sajt vi recite

13. nisam primetio da se pominjao danas 6. april ni na jednoj tv ni u novinama, još malo pa će i 24. mart da se zaboravi, lepo bogami.

14. ja procitao da neki ljudi protestvuju jer je beograd bio osvetljen bojma nemacke zastave.
    protest u smislu tvitera ili slicno.
    moglo bi se reci da su obelezili :)

15. ja procitao da neki ljudi protestvuju jer je beograd bio osvetljen bojma nemacke zastave.
    protest u smislu tvitera ili slicno.
    moglo bi se reci da su obelezili :)

Srbin se vazda kurobecao kad strani okupator hoce da ga potcini i vazda poslusno sisao kurac kad to hoce domaci vlastelin. Valjda nam je zato tako nesrecna istorija - onom ko je objektivno jaci od nas i ko moze da nas samelje dajemo dodatan razlog da nas istambura, dok istovremeno cutimo o onome sto je kolko-tolko u nasoj moci da promenimo.

16. Pa sevaste kurac ti sleduje kako god a to što ti je nemački ukusniji to se zapitaj

17. poenta nije da treba sisati strani kurac onako kako se sisa domaci, vec da ne treba sisati nijedan

18. srbi ponosno kazu da nikada nece sisati kurac u pauzama sisanja vise kuraca sto stranih sto domacih.

19. vidi strucnjake za sisanje kurca sto daju strucno misljenje

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.