Koronavirus u Srbiji 2

1. Srbima treba vakcina protiv kretenizma

2. Sve ovo ce stvoriti idealne uslove za uspon desnicara u citavoj Evropi i to me neizmerno raduje. Rasnih belaca je svega par stotina miliona na ovom svetu, a cigana i drugih nizih rasa ima 6-7 milijardi, tako da se moramo sacuvati

3. Lol ne želim da komentarišem ništa što sam pročito ali bih želeo da dam jedan mali savet Muji i Lestatu pa i drugim potencijalno živim osobama: Svaki put kad se nađete u ovako nekoj debati nebitno dal je to sa sa celtom, Zapatom, Sevastom, ukratko s kim god kod koga vidite da nema česticu samoinicijativne svesti i intuicije koja mu nalaže logične odgovore kada se sve viđeno i iskušeno sažme, a to je najlakše prepoznati ako piše gluposti tipa "mi smo kurčeva prašina/šta mi znamo/šta mi možemo/godine iskustva su me naučile da se to ne isplati" itd - znači treba da udahnete duboko i zamislite ispred njihovog imena onako jedan disklejmer: "Toliko sam duboko zaglibio u sistem da sam ga zavoleo". Želim vam lako plivanje kroz more govana izazvanih strahom za sopstveni nepostojeći legitimitet koji misle da su zaslužili jer ih redovno tapšu po ramenu kolege iz struke. Nažalost izbijaju svuda, ima ih i u vašoj familiji jbg svestan sam toga svega ali opet tu sam da vas podsetim da nismo mi nikakva kurčeva prašina, naprotiv: svaki je pojedinac jedno oklopno vozilo vredno trilione dolara, a njihov je propust ako prihvate da veruju da su išta manje od toga pa im se život pretvori u praćenje nekih milionera i slatkorečivih podcastera

4. Pa jeste trifors, moja egzistencija jeste prazna, nemam apsolutno nikakvu kontrolu nad svojim životom, uživam u ubicama mozga kao što su netflix, steam, smartfon, i ostali anestetici za bilo kakvu samostalnu misao, može se reći da sam skroz institucionalizovan i kompartmentalizovan, svaka klica bunta u meni je zatrta odavno, ali ne želim jebeno da umrem od upale pluća u 2020 godini, a ne možeš mi reći da je taj moj strah neosnovan, jer sam lično video da umiru i mladji i spremniji i zdraviji od mene tako da:

BODITE ME BILO KAKVIM GOVNOTOM, MOŽE I KINESKO

5. Koliko god ja shvatao da je moje buljenje u dzo rogana tracenje zivota, i da je moje postojanje malo iznad amebalnog, ipak zelim da zivim jebeno

6. Zap ne boj se gledo si gejmoftron midzet preživi seriju

7. Jeste culi za bolest BOTULIZAM

8. ULICA JE JEDINA VAKCINA

9. Koliko god ja shvatao da je moje buljenje u dzo rogana tracenje zivota, i da je moje postojanje malo iznad amebalnog, ipak zelim da zivim jebeno

Ovo je dobro što sad pričaš vraćaš se u život još malo će zombifikacija da popusti pa će ti se vratiti i snaga htećeš možda umesto tog malenog

ipak zelim da zivim jebeno

da zaurlaš - parafraziram sopstveno iskustvo: ŽELIM DA ŽIVIM DOSTOJNO I ŽELIM SVOJU SUVERENOST NAZAD (I možda propraćeno mini nervnim slomom poput S. Trifunovića u ulozi Brace iz Kengura)
    P.S. ok je Joe Rogan za one večeri uz buksnu kad nemaš pametnija posla i nije na odmet napomenuti da se on i Dankan već dugi niz godina bave inicijacijom mladih u čarobni svet psihodelije samo puno je tu sumnjivog morala iza svega toga nekako sam ga i omrzo od kako je krenuo da poliva Edija i pravi od njega klasično žrtveno jagnje glupavog teoretičara zavere, a potom sam negde čuo i da ima veze sa CIA tako da se više ne priklanjam njegovim ideološkim pristupima mada me ponekad zanima njegovo mišljenje na pojedine teme. Ali samo mišljenje.

10. Drzava sa manje od 2 milijarde evra na racunu, a ovaj povecava plate i penzije novim kreditima

Botovi u komentarima podriguju parizer i prodaju dusu za soma dinara

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=11&dd=16&nav_id=1765202

11. Pa iz prostog razloga sto je rus zalepio malo koroninog genetskog materijala na adenovirus i nazvao to vakcinom. Prvo sto ces definitivno imati reakciju, slinavljenje, temperaturu + mozda i tezu respiratornu pricu, a efikasnost je 50 posto. A kinez ne znam sta je pravio i muckao i ne zelim da znam

Pa to me zanima. Msm nama realno imena ovih firmi drugih ne znače ništa, mogu i keks da proizvode, imaš sigurno neko bolje razumevanje.

12. u svemu sto je novo neki ljudi ce da vide opasnost, tako i nastaju teorije zavere.rekli su za tv da je djavolja naprava, proradila na frekvenciji 666 itd.sad za 5g neko kaze izaziva rak sto je meni bas nelogicno jer ce bukvalno svi da budu izlozeni tome, i gejc i hiljade bogatasa, pa ako znaju da je stetno zasto bi onda sebe izlagali tome i svoje porodice.i svaka teotija se svodi na pricu o satanizmu, sto je znak da ih smisljaju bas zatucani ljudi.sve je na istu foru,bogati sluze djavolu i oce da uniste posten narod.a vakcine, ne znam sto su sad odjednom postale stetne.ima slucajeva kad nekom mogu da nastete, to je jedan u sto hiljada.kao sto neko mnoze da umre ako pojede kikiriki

13. pre neki dan slusam jednog malog kako sere protiv gejca i bogatasa, kaze njima je cilj da ljudi budu robovi, oce da nas iskoriste itd.a on i ne zna da je vec rob i da je sam sebe napravio robom.nema leba da jede a ima telefon od 80 hiljada.on ne zna da vec robuje materijalizmu.kao i mnogi.ja ponosno nosim samsung j5 jer me boli kurac za giga ram na tel,ljudi se loze na tel kao deca uuufff vidi ovaj ima okta kor uf izaso onaj novi ima 3 kamere.bukvalno kao deca.cist debilizam
    edit:
    odvajaju od usta da ispalte skup tel.ili kupuju kola koja nemaju para da voze,tako radi vecina ljudi.i sad kao neko oce nas da porobi.,a niko ne sme da se pobudi protiv poslodavca nego trpi da ga ovaj jebe kako oce.

14. Fali ti panchlajn u postu Labo, ovo kao da je pisao atomski mis

15. Nesto upecatljivo, sto bi predstavljalo bas tebe, Labu Jezivog, ovo je previse obicno

16. Jedini smem da pridjem i pomazim labu

17. vise nisam labo jezivi sad sam bezazleni.a telefoni su ljudima postali najbitnija stvar,,bitnija i od tople jakne, cipela..iako su telefoni sa tehnicke strane beskorisni.osim onim budalama koji gledaju filmove preko tel i igraju igrice.ali to su budale.i dalje telefon obavlja kako treba samo dve stvari, poziv i poruke,..dobro moze i da se citaju vesti ali sve to moze na svakom modelu ne treba da se izdvaja iz usta za najnoviji

18. ja ne znam kako ja ispadam zombi ako sam za to da oni koji su najslabiji i koji mogu ustvari da umru od upale pluca, ili jednostavno nece ni da rizikuju da dobiju upalu pluca, imaju mogucnost da se vakcinisu, pa makar ta vakcina i ne bila 100% delotvorna.

tipa lik ima 75 god, pusi, pije, jede meso iz matijevica, zivi u bilo kom srpskom gradu zimi, pije lekove za pritisak, za srce, za reumu, za jebem li ga sta, njega ce mnogo da osteti (da ne kazem cipuje) vakcina svojim globalistickim toksinima, kakva god da je.

ili je vasa logika, sta, pusti ga da umre, i onako ne zasluzuje da zivi? jel smo dotle stigli?

"Toliko sam duboko zaglibio u sistem da sam ga zavoleo". Želim vam lako plivanje kroz more govana izazvanih strahom za sopstveni nepostojeći legitimitet koji misle da su zaslužili jer ih redovno tapšu po ramenu kolege iz struke. Nažalost izbijaju svuda, ima ih i u vašoj familiji jbg svestan sam toga svega ali opet tu sam da vas podsetim da nismo mi nikakva kurčeva prašina, naprotiv: svaki je pojedinac jedno oklopno vozilo vredno trilione dolara, a njihov je propust ako prihvate da veruju da su išta manje od toga pa im se život pretvori u praćenje nekih milionera i slatkorečivih podcastera

ako je neko zaglibio to si ti. sto se sistema tice: na telefonu nemam fejs, instagram i slicne stvari za pracenje, instalirao sam sah i ako vec mi je dosadno i treba mi cucla uzmem to umesto socijalnih mreza. jutub gledam u picku materinu pazljivo. koristim ga za najvise 3 benigne teme. ponekad pogledam neki video van, i ako se ne setim da ukljucim inkognito (sto je kurac krasni al se cini za sad da postuje AI to. ili me zajebo.) onda posle svesno brisem i prijavjujem zanimljive slicne videe ne bi li nekako AI odjebo da me vuce u rupu. vukajliju koristim kao mesto gde mozes da dobijes cuclu a znam da me ne posmatra.
    da, kamera na laptopu mi je zatvorena kad je ne koristim.

tako da ako trazis cudaka koji ne veruje u sistem, taj sam. znam donekle kako funkcionise internet, nije dobro. vidim i kako ti funkcionises, i mogu da ti kazem da si mnogo vise u sistemu nego sto bi ikad pomislio da jesi.

ovaj drugi sistem, posao, zivot, nije da mi ne ide na kurac al jebi ga nesto mora da se jede. a i sta ce radis ako ne radis to, da ides na internet da trazis zavere, koje ce AI vrlo rado da ti stavlja pred nos samo da ostanes koji minut duze tu?

19. tako da u pravu si za to da mi jesu zatvorene oci za sve to sto mozes da vidis redom na internetu pa da "nadjem logične odgovore kada se sve viđeno i iskušeno sažme". koristim energiju i aktivno i svesto se trudim da upravo to ne gledam uopste. ni ono drugo. nista.

znas sto? znam kako funkcionise to trazenje logicnih odgovora kroz vidjeno i iskuseno kroz medije koji ti poturaju to na internetu. ako nisi ti, onda je neko drugi prosao kroz sve to pa ti je to posle na drugom mestu servirao, pa onda mislis "nije mene gugl zajebao". a jeste prijatelju... posredno.