U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
stace ali ce da se pojavi nesto drugo.skoro svake godine pojavi se neka druga epidemija.dok ne izredjaju celo zivotinjsko carstvo necemo da imamo mira.msm ko veruje u to on ce da se cima,.baS me zanima koja je sledeca zivotinja od koje ce da potekne virus.,zamislite grip prepelice.kazu umro od gripa prepelice.nauka se koristi uglavnom za profit.
svajcarska spoljna politika je vrlo licemerna, al ako sam u nesto siguran, to je da vlast ne sme da se zajebava sa narodom ovde. ceo sistem je napravljen da kao vlast ne mozes nista da uradis a da se odredjen broj ljudi ne pobuni. a ako se pobuni dovoljno, ne mozes da radis to sto oces. ili ces da radis sto vecina hoce ili neces biti vlast.
znaci ovde vlast sme da radi samo ono za sta su 100% sigurni da ne mora referendum jer nece da se pobuni dovoljno ljudi. i to moraju se dogovore 4 stranke koje su svaka na svoju stranu ludaci.
drugim recima, nista se ne menja na brzinu. nista.
tj ovde imas one koji poricu koronu ko i svud po svetu, i one kojima je u interesu panika kao svud po svetu. medij ne sme da raspizdi ni jedne ni druge, inace ode u kurac.
samim tim, samo objavljuju brojke i statistike o koroni, i ako treba mere, tonu objasnjenja zasto i kako i koliko i stagod. nikad zakljucke.
nauka kaze da cemo da naselimo mars skorije, onaj narkoman poslao i kola tamo, a ne moze da nadje lek za grip;.njihova objasnjenja i informacije su sviranje kurcu
Smack celt, ooo-ooo
a i svajcarske farmaceutske firme (roche, novartis) se uopste ne trkaju sa ovim vakcinama. tako da ne vidim interes.
To je, kako se to kaze, laborijski dokazano
Prepelicji grip od kojeg dobijas napade epilepsije i dok padas na pod vrtis se u spiralu kao prepelica propeler
Bolesti, bolesti svinjskog porekla, bile bi, bile bi, narocito, narocito opasne po, po ljude, najvise za za za za za za one, koji, koji se, koji se ponasaju svinjski
Taj novartis je bukvalno jedna od top 10 tih najjezivijih kompanija
Celte, vidi se da si solidno zaglupaveo u toj zemlji seljaka na brdovitim Alpima
grip prepelice ce da bude najstrasniji od svih.ljudi ce padati i vrtece se po podu a iz usta islazice pticiji zvuci..tarabici su i to predvideli
Mada bi najefikasniji bio golubiji grip. od gradova bi napravili pomor kao kuga u srednjem veku
Plus, penzioneri koji ih love za rucak po parkovima bi bili prvi na udaru, sto ce reci ovnovski proboj po sred vuciceve prve linije fronta
hahah..om gad pa mozda su i prorekli goplubov grip.provericu u knjizi posle.
Da, reci to Šonu Hrosu (Guglaj Sean Hross), lika su mučili u tamnici najgorim metodama od kojih je jedna isisavanje kiseonika iz sobe, a nikad nećeš pogoditi zašto je osuđen osim ako te zanima i istražiš malo o čemu je pričao i još uvek stoji snažno i nepokolebljivo iza svake svoje reči. Ajde molim te sistem je država i verovati u bilo koju državu to dovoljno govori nemoj meni tupiti o guglovom AI pranju mozga i kako meni vrte te priče ja se oslanjam isključivo na svoj filter sazdan od iskustva.
A priznao je tek kada su mu pustili... Eru Ojdanica
I svo vreme vidim nervoznu tinfoil hat glavicu kako kucka sve ovo dok se istovremeno brani od 50 hiljada razlicitih frekfencija
Nebi me cudilo da su svajcarci i izmislili koronu.trazili su i bozju cesticu, igraju se boga.
Edit
Ustvari ne da me nebi cudilo nego oni su mi glavni osumljiceni
Svajcarska je vuk u jagnjecoj kozi.mislite o tome
Doktore, ako niste bili sarkasticni sa ovom Vasom poslednjom izjavom, zelim Vam reci da ste na dobrom putu. Drago mi je da niste ostrasceni kao neki ljudi iz Vase struke.
Nastavite da istrazujete poreklo i razumevanje Vas i sveta oko Vas i bicete dobro dragi doktore.
Pozdravljam Vas.