Koronavirus u Srbiji 2

1. celt
    svajcarska spoljna politika je vrlo licemerna, al ako sam u nesto siguran, to je da vlast ne sme da se zajebava sa narodom ovde. ceo sistem je napravljen da kao vlast ne mozes nista da uradis a da se odredjen broj ljudi ne pobuni. a ako se pobuni dovoljno, ne mozes da radis to sto oces. ili ces da radis sto vecina hoce ili neces biti vlast.

znaci ovde vlast sme da radi samo ono za sta su 100% sigurni da ne mora referendum jer nece da se pobuni dovoljno ljudi. i to moraju se dogovore 4 stranke koje su svaka na svoju stranu ludaci.

drugim recima, nista se ne menja na brzinu. nista.

pre 13 sati

celt
    tj ovde imas one koji poricu koronu ko i svud po svetu, i one kojima je u interesu panika kao svud po svetu. medij ne sme da raspizdi ni jedne ni druge, inace ode u kurac.
    samim tim, samo objavljuju brojke i statistike o koroni, i ako treba mere, tonu objasnjenja zasto i kako i koliko i stagod. nikad zakljucke.

pre 13 sati

A koja je razlika u Srbiji?

Istu limunadu imaš na televiziji.

Probao jednom da zatvori, digao se narod. Sad ga boli kurac da se zamera. 10k zaraženih, nosite maske.

2. Izgubio si dušu tamo, pa tražiš utehu u bilo čemu.

3. Msm tilmo niko ovde ne misli nesto sad kao da si genije jebeni ili nesto ali nisam bas mislio da si toliki debil da ne vidis razliku izmedju svajcarske iz keltovog posta i srbije, ono, ne znam. Ne znam istiltovala me kolicina gluposti ozb

4. Uh, ja precesto tiltujem od njegovih postova a i celtovih jbg, bas me zaglave u rikvercu nekom

5. tilmovanje mozga tiltovanje

6. Presek vakcina:

1. Rusko govno: koronini antigeni prikačeni na relativno bezazleni adenovirus, da navedu imuni sistem da misli da je korona i stvara odbranu. Klasicna vektor vakcina.

2. Kinesko govno: koronka oslabljena krčkanjem u hemikaliji, desi se imuni odgovor ali nema bolesti jer je korona rumunskog kvaliteta. Potrebne ponovljene doze. Klasicna atenuisana vakcina

3. Fajzer: mRNA, sekvenca gena koja udje u celiju domacina, i reprogramira je da pravi delove proteina korone. Ti proteini su shvaceni kao legit pretnja i pravi se imuni odgovor na njih, iako nema infekcije. 95% efikasnost, longterm efekat, to ne zna niko.

4. Moderna: isto, samo sto se na skladisti na minus 30 kao fajzerova, i duplo je skuplja iz tog razloga. mRNA vakcina, apsolutna novina u medicini

Ne treba biti genije i shvatiti sta ce dobiti srpski narod. A to su 2 govnota sino-ruske braće. Upitne efikasnosti, upitnog kvaliteta... jedino sto nisu apsolutna novina kao mRNA, nemamo taj dzoker u vidu koriscenja potpuno novog vida vakcine, pa ne moramo brinuti o dugorocnim posledicama. Mada smrzavaju mi se kosti od straha koje aditive i stabilizatore koriste sino-ruska braca.

Malo o brojkama: moja inicijalna nadanja da ćemo izbeci treci pik i da smo ga prebrinuli jula, neosnovana su. Izgleda da su sve zemlje imale 2 pika, sem nase, koja ce imati 3. Valjda smo prokleti. Intezivne su pune bolesnika, iz dana kada je bilo po 1000-2000 novozarazenih. I to su vec dupke pune. Ovih 7k zarazenih, to ce doci za 10 dana u intezivne. Ali ovi prethodni nece svi otici. Sto znaci da nas vrlo uskoro ocekuje šatorska medicina. Na zimskim temperaturama. Ocekujte nerede ispred bolnica, uplitanje vojske, vracanje ljudi bolesnih kucama jer nema mesta, davanje terapije samo ljudima koji imaju vezu, masovno umiranje po kucama. Mada nije ni važno, jer te ljude nema ko da leci. Svi ljudski kapaciteti su vec u skafanderu, a ostali u nemačkoj. Rešenja nema, zakasnili smo debelo i nema popravke. Ni policijski čas neće rešiti problem. Čekaju nas crni meseci. Što se strukture teško obolelih tiče, nista se nije promenilo od marta u smislu slabljenja virusa, i dalje ima mladih od 30-40 koji umiru, retki su ali umiru. Kad oboli 10k ljudi dnevno, sigurno ce pedeset tridesetogodisnjaka umreti. 50-60 godina muskarci su i dalje najcesci i njihova smrtnost je ogromna. Sve preko 70 nekako kao da su vec prezaljeni.

Brojke umrlih od marta do sada, zvanicne, visestruko su manje od realnih. Moja procena je oko 5-6 puta manje. I biće sve gore.

Šta je dobro i ohrabrujuće, malo toga. Još uvek nema nestašica po radnjama, to je važno. Još uvek.

I da, imunitet nikakav ne ostaje, sve više se javljaju ljudi po drugi put pozitivni, sa teskim slikama.

Bojim se da je ovo kraj života kog poznajemo. Cak i po dobijanju losih sino-ruskih vakcina, koje ne funkcionisu. Predvidjam par stotina hiljada smrtnih ishoda od kovida do kraja 2022. Ne zvanicnih naravno. Mada ce situacija postati tako dramaticna da se pitam hoce li i drzavni aparat i njihove lazi opstati.

Po pitanju kovida se vise necu oglasavati. Rekao sam sve sto sam imao. Zelim vama i vasim porodicama zdravlje.

7. Samo opusteno, mladi Dzemo, stize jos 10 soma od vucele i tebi i tvojim kolegama pa da konacno proglasimo bankrot

8. Sto i ti nisi otisao za Nemacku, nego trpis da te ovde 55 puta godisnje ucenjuju otkazom ako ne sednes u autobus i navalis na ljuto botovanje

9. Kakav je sendvic mladi Dzemo ahahaha

10. Reci mi Džejmi, botuješ li jer si kurva željna pažnje, ili što si jednostavno glup?

11. Hvala, Džejmi, na iscrpnim informacijama.
    Deluju logično.

12. Ja nzm stvarno zbog čega tolika histerija jebeno, pa sva sam vam rešenja dao od alkalizacije do hlorin dioksida, ne znam šta još treba da pišem da bi shvatili da je tražiti pomoć od oficijelne medicinske struke ekvivalent samoubistvu. Ajde vrati sliku pre početka pandemije na statističke podatke o opštoj smrtnosti svetske populacije i broj 1. (Slovima JEDAN) razlog za svetski mortalitet je ništa drugo do nesavesno postupanje u medicini. Zar misliš da je masovno okretanje alternativama u lečenju nekakav trend nastao tako eto zbog nekog instagram selebritija što je reko da se oseća zdravije nego da ga kljukaju lekovima? Bulšit bre sve ima svoje zašto i sada konačno izbija na površinu celokupan Mejnstrim kao ono što jeste - tanak kurac pun govana spreman na sve da održi sopstveni status i moć.
    Hranite vaše babe aronijom lijep pozdrav još jednom

13. koliko si aronije zasadio kada je kostala boga oca?

14. jebem ti mater trifors

15. Mada smrzavaju mi se kosti od straha koje aditive i stabilizatore koriste sino-ruska braca.

A koliko su potencijalno opasni ti aditivi? Msm može trajno da te sjebe ili da imaš neke gadne nuspojave, ali kratkotrajno.

Hvala za pojašnjenje koja je koja vakicna.

16. Ja samo znam da ne verujem ni u Fajzer vakcinu. Jer su poznati kao numero uno firma na listi onih koji su placali kazne i odstete zbog laznog advertajzinga o efikasnosti svojih proizvoda. Jos davno sam imao Amera na poslu koji se redovno zajebavao po fazonu "really works or Pfizer works?" Iako nisam anti vakser, stavise akobogda svoju decu cu obavezno vakcinisati, ovu pizdariju preskacem.

17. Bata sale pa njihov Oridjidji proizvod radi
    Doduše ja fala bogu dosad nisam imao potrebe da ga koristim hehe

18. Hahahah Džela gutač se pojavio lagano može sajt da se gasi sad smo sve rekli i videli.
    Što se tiče ovih vakcina koje ti se jebeno petljaju sa ribonukleotidima i koliko glup treba biti da se upuštaš u tako nešto zbog jebenog gripa koji može da ti ga dućka da si iole obrazovan o svom svetom telu, pa tome bi najbliža analogija bila lik koji rootuje predrkan telefon da bi prebacio sve sistemske aplikacije na SD memorijsku karticu ili da bi pojačao RAM memoriju i za dva dana mu ispadne fon malo mrdne memorijsku i sve ode u kurac do nepovrata. Da ne pominjem da je to nekako i preočigledno u skladu sa globalističkim idejama transhumanizma ko da se nisu ni trudili da malo ispeglaju priču jbt nekad mi se čini da to sve vode neka dečurlija kolike gluposti prosipaju. Još imaju smelosti da tvrde da je 95% efikasno, pa ako hoćete tako da se igramo garantujem životom da je Chlorin Dioksid 100% efektivan od 1 do 101

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.