Koronavirus u Srbiji 2

1. imas vala bombas, kad uspes da na svaku mogucu stvar koja ti se ne svidja nalepis nalepnicu crvena zvezda, jug srbije, sns ili stagod

ovo je cest motiv u ljudskoj psihi, samo sto ne radi to svako tako eksplicitno i iskljucivo kao bombi

mislim na trazenje krivca u drugom, ljudima je tesko da preuzmu odgovornost za sopstveni zivot i da shvate da su u najvecem broju slucajeva sami odgovorni za to koliko su srecni i zadovoljni

potrebno je da dodje do bas nesrecnog spleta okolnosti pa da budes osudjen da zivis nekim bednim zivotom zauvek i da je za to neko drugi kriv, cak i u drzavama poput severne koreje ima slucajeva ljudi koji su pobegli iz tog pakla i stekli neko normalno obrazovanje posle i vode kolko-tolko srecne zivote

meni je zivot 15 puta lepsi otkako sam prestao da krivim druge za svaki cilj koji nisam ispunio i za sve lose sto mi se desilo, nema boljeg osecaja od tog da si gospodar svog zivota

2. znam da cu zvucati kao neki glupi lajfkouc, ali nekad su stvari zaista jednostavne:

ako ima neceg sto te frustrira i cini nezadovoljnim, ili vidi da resis to ili, ako ne mozes da resis, gledaj da to prihvatis kao cinjenicu i gledaj kako da u tim okolnostima guras dalje, od kukanja se niko nije leba najeo

3. Kontam da delimično trolaš Bombi, al ako meni ne veruješ, eto Zpata potvrđuje, a čovek je grobar, pošto moja reč kao musavca nije dovoljno dobra.

Inače:

SABAC, evropski centar kulture i avangarde: 52.5% za Vucica

4. Nemojte dozvoliti da vam marva ogadi Srbiju. Srbija je prelepa, ne mozete ni da zamislite. Zele da vam je ogade oni koji su u medijima. Sljam je isplivao i radi za pare. Taj talog ne cini ni 1 % drustva i bice pociscen.

5. Ovo je istina, ja sam talog.

6. Voleo bi ti, al nisi ni to jbg.

7. Nesigurni ljudi vole da pripadaju nečemu. E sad, pošto su nesigurni u sebe, najlakše je da se pripoje nekoj navijačkoj grupi.

Zato tu imaš 2% pravih navijača, 8% kriminalaca koji zarađuju od ovih 90% debila koji tetoviraju grb partizana na rame, kreče sobu crno-belo sa buldogom, iznad monitora sa katodnom cevi im razapeta dva šala, i kenjaju na vukajliji kako su oni jedino što valja u srbiji.

8. Brt imam vajb od ovog tilma, kad bi se nasli u istom drustvu, tako kafana neka, neko veće drustvo, iako nas je 20 za stolom, iako je tilmo na skroz drugom kraju istog, iako je dobra klopa, picke, piće, teme za razgovor, čak i da tilmo ne forsira da bude jedini koji drzi slovo, cak i da je skroz nenametljiv, izmislio bih neki izgovor da moram da palim, to je tolka neka fukušima od čoveka, ja iskreno mislim da čovek treba da registruje u FDA kao karcinogen. Osećam da živimo u Nišu na 200 m vazdušne linije, ali ne da ne želim da ga upoznam, nego smatram ga legimnim razlogom za selidbu iz grada cara nam Konstantina

9. Svaki put kad vidim na forumu thilmo, malopre, znam da smo u isto vreme na sajtu i prljavo se nekako osećam, jebemliga.

10. Nije ćilmo kancer
    Ćilmo je nešto prljavo i gadno tipa šuga takonešto

11. E to hoću kod vas da izazovem, da shvatite suštinu. Da shvatite ko ste i šta ste.

Svalite vi to na mene, ali na kraju krajeva ja sam uspeo.

12. Lajf koučing et hiz best.

13. Ćilmo da te naučim nešto u životu nije uspeh kad ne vadiš zlatiborski kulen iz dupeta
    Lajf kouč dusan1001

14. Brt imam vajb od ovog tilma, kad bi se nasli u istom drustvu, tako kafana neka, neko veće drustvo, iako nas je 20 za stolom, iako je tilmo na skroz drugom kraju istog, iako je dobra klopa, picke, piće, teme za razgovor, čak i da tilmo ne forsira da bude jedini koji drzi slovo, cak i da je skroz nenametljiv, izmislio bih neki izgovor da moram da palim, to je tolka neka fukušima od čoveka, ja iskreno mislim da čovek treba da registruje u FDA kao karcinogen. Osećam da živimo u Nišu na 200 m vazdušne linije, ali ne da ne želim da ga upoznam, nego smatram ga legimnim razlogom za selidbu iz grada cara nam Konstantina

Word

15. Hahahh krv ti jebem kolko sam dobar

16. A brt ako ti je cilj ljudima da pobudiš osećaj gađenja, onda, da... predobar si.

17. ja nzm mozda nisam pazljivo citao sta je pisao po forumu ali nisam takav stekao utisak

18. mada opet sta ja znam ja sam ubio coveka

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.